תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/9/2012 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
15:00-17:3 | דמוי דג קטן - סטרייק פרו eg-o73-sp ו jl-034-f כסוף ראש אדום | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 3 | לא נשקל |
הדו"ח:
חוזר הביתה מהעבודה כן כן יש מי שעדיין עובד בשישי

אני יודע שמחר אין סיכוי לצאת לדייג יש מחויבויות משפחתיות
מחליט לצאת היום אבל צריך לארגן פס מהאישה

מיד עולה לי רעיון ואני מנצל את זה שהאישה עדיין בעבודה סידור זריז של הסלון משם אני מדלג למטבח שוטף זריז את הכלים ומתחיל בהכנות לבישולים של שבת
תוך כדי העבודה האישה חוזרת וחיוך גדול על פניה :)מאושרת מההפתעה אני כמו חתול ערמומי מנצל את ההזדמנות ושואל בתמימות אם יש עוד מה לעזור היא שואלת למה? ואני עונה כי אני רוצה לקפוץ קצת לירדן www_MyEmoticons_com__fishing;בידיעה שהתשובה תהיה חיובית

מיד יוצא החוצה לפני שתתחרט מעמיס את המקל,הרולר, והווסט על הטרקטורון וטס דרך השדות ישר לירדן
מגיע לנקודה שתכננתי אבל היא תפוסה כל העולם ואחותו רובצים על גדות הירדן

ממשיך לחפש נקודה ולאחר כמה מאות מטרים סוף סוף אני מוצא נקודה פנויה
מארגן זריז ציוד ומתחיל לעבוד מספר זריקות ויש נעילה ריצה קצרה והיא בחוץ
בינית ראשונה להיום תמונה זריזה ושחרור
ממשיך לעבוד אבל לא מקבל פידבק מצד הדגים
עולה על הטרקטורון ומחפש מקום חדש נוסע כמה עשרות מטרים ומגיע לנקודה חמודה
גדה יחסית נמוכה עץ שמצל אזור מסוים במים ומים יחסית עמוקים
מתמקם ומשתדל להתרחק טיפה ממשפחה שישבה בסמוך בכדי לא להפריע להם
זריקה ראשונה כמה גלגולים ויש נעילה שוב ריצה קצרה והיא בחוץ
המשפחה שלידי מיד מגיע לראות מה העלתי בחכתי
תוך כדי שאני משחרר את הדג אנו רואים לכלוך צף על פני המים כמו שאמרתי כל העולם ואחותו בירדן ולצערי לא כולם שומרים על הניקיון

אחד הילדים של המשפחה(בן 6 בערך) הפתיע אותי כשאמר לי איזה לכלוך אנשים משאירים זה מגעיל

טוב הדג משחרר מהקרס לאחר שקיבל תמונה וחזר לשחות
אני מכלית לנסות דמוי אחר כמה זריקות ויש נעילה הפעם בינית קצת יותר גדולה ואני מקבל פייט בהתאם
גם היא בחוץ מקבלת תמונה ומשוחררת
ואז מגיע יובש הזמן עובר והשמש מתחילה לשקוע
לפתע אני מבחין בזווית העין בתנועה על פני המים מסתכל ימינה ומבחין בנחש
הברנש שוחה ישר אלי בהתחלה אני חושב שזה נחש מים אבל כשהוא מתקרב אני מזה מיד זעמן מטבעות די גדול לפתע הוא נעצר מביט לעברי ואני בלי להתבלבל מכניס את השפיץ של המקל ומנסה לגרום לו לעלות עליו אבל הברנש מפנה לי עורף ושוחה במהירות לגדה השניה
אני מכלית לזרוק עוד מספר פעמים ואז להתקפל
תוך כדי הקיפול עולה במעלה הזרם נוטריה אני שולף מיד את המצלמה ומצליח לתפוס מספר תמונות שלה
מסים לקפל ציוד עולה על הטרקטורון וטס הביתה אתם יודעים ערב שישי צריך להספיק להתארגן לפני ארוחת הערב המשפחתית
שבת שלום חברים