יש ברשותי סט קסטינג קטן (משמש אותי בעיקר לסבידות) ושתי רולרים שוכבים,
אתה מוזמן להשאיל אחד מתי שתרצה לטובת אימונים והכרות עם התחום לפני שאתה משקיע כסף.

יש לי קצת ניסיון עם סט קטן לזירזור (מקל מטר שמונים) משמש אותי בעיקר לסבידות ומאוד נוח לי בעבודה על הקרקעית או על סלעים,
השילוב בין המקל הקצר למגע הקבוע עם החוט מעניק הרבה רגישות והבנה של מה הדמוי עושה גם בעצירה מלאה.
מקלות פסט אקשן הורידו את כמות קני הציפור משמעותית
מקלות slow מאוד הקשו על הזריקה ויצרו אצלי מן קפיצה ברצף הזריקה כל פעם מחדש
מה שהוביל הרבה לשחרור הדמוי בתזמון לא נכון ופלונטרים
עוד אסימון חשוב
את הזריקה תתחיל לאט וסיים מהר קצת קשה לי לדייק פה

כאילו מאיץ תוך כדי הזריקה עם מקס כוח ברגע השיחרור שוב חשוב להתחיל לאט לטעון כוח במקל ולשחרר בשיא
מרחקים השגתי רק עם משקלים מעל ה10 גרם בערך ועדיין פחות או שווה בערך לספינינג מתחת לחמש גרם כבר מאוד קשה עד בילתי אפשרי עם הציוד שלי סביר שרולר איכותי יותר ייצר זריקה רחוקה יותר גם של המשקלים האלה.
בהתחלה סבלתי מלא מעט פלונטרים עד שנתקלתי בסרטון הדרכה עם טיפ מעולה למתחילים בזכותו למדתי לזרוק.
הוצא מהרולר חוט שווה אורך למרחק זריקה וחצי בערך.
לאחר מכן קח פיסת צלוטייפ רחב והדבק על החוט שעל השפולה לרוחב הרולר זה יצור הפרדה ביין רוב החוט על הרולר למה שמשכנו החוצה.
בשלב הזה גלגל את החוט חזרה על הצלוטייפ ואתה מוגן מפלונטרים קשים מה שנוצר במעט החוט מעל הצלוטייפ תמיד נפתח אצלי בשניות
זה יתן לך המון ביטחון בזריקה ויקצר משמעותית את הדרך
אחרון ודי במקרה וכבר יש פלונטר כבד לא לנסות למשוח החוצה חוטים!!!!!!
סגור קלץ עד הסוף הנח את האגודל בחוזקה על החוט המסובך וסובב כמה סיבובים עם הידית.
זה ישחרר לך כל פעם קצת חוט עד לקשר ומשם הדרך קלה