תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
25/9/2012 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9:30 | ניקל בינוני - קאסטמאסטר | אראס (סיכן הודי/משורטט) | 1 | 200 גרם! |
הדו"ח:
חחח מקרה נדיר קרה היום , אגב מתן זה חבר שלי מפורום אחר אז לא הייה לי כוח לשנות את זה לחבר אבל הוא גם בפורום ותכירו אותו עוד מעט

אוקיי לדו"ח : אני ומתן הלכנו לדוג היום טיפה מאוחר הגענו לים ב8
אוקיי מנסים קצת בריף מנסים גומברים לא הלך , עוברים לחוף הדייגים - לא הלך ( היו כמה תקיפות על הניקל )
לאחר מכן בערך בשעה 11 החלטנו ללכת לחוף הדתיים הלכנו בערך הליכה של 10 דקות רבע שעה .
הגענו פותחים זרזור חבר שלי שם בומבט ומתחת דמוי ליצן של סטרייק פרו 4 ס"מ , דמוי פצצה תופס הכל!
הולך למין סלע ענק כזה שמלא דגים שם בזרזור , בנתיים אני ומתן יושבים בליד החוף שותים אוכלים , פתאום אני שומע צעקות!!
מזה צעקות בחיים לא שמעתי ככה אני רואה תמקל של חבר שלי כולו מכופףףףףף והוא מגלגל ואני הכי מאושר בשלו דג ראשון בזרזור!

מוציא מהמים סרגוס ענננננננננננננננננננננננננננננננננק שיצא ל10 שניות מהמים ונפל!!! לאאאאאאאאאאאא !! זה הדבר היחיד שלא רציתי
שיקרה!! נאחס יאללה ! לא נורא מתבאסים פה ושם וחוזרים לעבודה, אני ומתן מתקדמים לכוון החבר, אני זורק ממש ממש רחוק עם ניקל
קאסטמאסטר זהב 10 וחצי גרם! פתאום בוווווווווווווווווווווווווווווווום ואני נותן לדג לקחת קלאץ ככה שיהיה פייט מהנה...
סוגר טיפה קלאץ אחרי שהוא עייף מתלהב חשבתי גומבר חחח פתאום יוצא לו אדון אראס ענק !!! חח איזה התלהבות ומקרה נדיר של
פעם ב-מליון שנה!!!!!! מגיע לו לחזור למים! כמה שניות אחרי נזכרתי ששכחתי לצלם לא נורא :\ שוחים קצת ומתן מתקשר לאבא שלו שיבוא לאסוף אותנו!
איזה סיפתח על המקל איזה יום נדיר פשוט חוויה אני קונה דמוי ליצן של סטרייק פרו .
הלוואי לכולנו יהיה ימים כאלה של הנאה וכיף!
שיהיה גמר חתימה טובה וצום קל חברים