תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
23/9/2012 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:00 | דמוי סיליקון - GRUB | לברק-חלק | 1 |
הדו"ח:
יום שבת בודק את התחזית,
רואה שיש עליה של הים ביום ראשון בבוקר. המטרה לחפש קצת גומברים. קובע עם מוקי להפגש בחוף בסביבות שבע כי לזריחה לא התאפשר לו לבוא. 4:20 בחוף הבית. כבר בירידה לחוף אני שומע את הגלים, מרגיש את הרוח המערבית ומבין שהציוד שהבאתי קצת קל מידיי (חכת לייט 2-15). עושה צעדה לנקודה שלא ביקרתי בה השנה. מתחיל לעבוד. עדין דיי חשוך ואין תקיפות או התעניינות מצד הדגים. מתחיל לצאת האור ואז אני מבין שהזריקות שלי מגיעות 4-5 מטר מהריף ואין לי בכלל מרחב עבודה. משנה מקום מנסה עוד חצי שעה ומחליט לשנות את דג המטרה .... ים עובד הרבה קצף למה שלא יהיו קצת לברקים באזור. יורד מהריף מחליף לסיליקון grub בצבע כסף פנינה מתחיל לחפש ברדודים בין הריפים איפה שיש זרמים חוזרים. זורק בצמוד לסלע ומחזיר לאט עם הקפצות קטנות. כך סורק בסביבות שעה. פתאום מרגיש משיכה עושה הוקסט קטן ויש התנגדות והשתוללות, מתחיל לקרב אותו אליי בין הסלעים אחרי 20 שניות הגברבר בחוץ אחרי שקיבל ביס בזנב כנראה מאיזה גומבר שראה את המאבק. הדג בתיק ממשיך לסרוק, נפגש עם מוקי ב7 עושים סריקות עד 10 אבל אין סימן לעוד דגים.
חברים הלברק נמצא בחופים כול השנה בקיץ הוא פשוט פחות זמין תחכו לים טוב לפחות 60-70 סנטימטר ופשוט תסרקו ביציאה הזאת אני חושב שהלכתי 3-5 קילומטר.
משקל הלברק 710 גרם
ציוד
חכה : major craft Air rock 2-15
חוט : 10L
שיהיה לכולם גמר חתימה טובה
נדב