תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/9/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5-8:30 | גיג בינוני - סטרייק פרו 80 גרם כתום | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 4 | לא נשקל |
הדו"ח:

אז ככה אני כל השבוע חשבתי לעצמי שאני חייב עוד יציאה של גיג אחרי הפרידה משישי שעבר ...
קובע עם איתי ב-4 וחצי כבר יוצאים 5 כבר אנחנו בסירה מסדרים הכל בדיקה טכנית ויאללה יוצאים לים

לפני שיוצאים מתלבטים אם ללכת צפון תל אביב או יפו ... מחליטים ויוצאים צפונה....
מגיעים מוריד את הדאמיקי הקפצה פה הקפצה שם וכלום...

איתי מחליט ללכת לריף בעומק 40 מטר ריף יפה וגדול... מחליף את הדאמיקי שם גיג של דרגון 100 גרם ומתחיל להקפיץ .. אין נגיעה..
חוזרים חזרה לעומק ה-30 מטר ומשהו שם את הגיג של סטרייק פרו 80 גרם בצבע כתום ורוד כסוף...
עומק 34 מטר הריף והעומקים משתנים לפי צורת הריף... מוריד את הגיג של סטרייק פרו הורדה ראשונה ועולה לו אחרי מלחמה יפה אינטיאס במשקל קילו ומשהו...
מוציא את הקרס מוריד עוד הורדה ועוד אינטיאס ננעל יותר חזק וטיפה יותר גדול מהשני מלחמה יפה ומעלה עוד אינטיאס..
אני חייב לספר לך שהאינטיאסים היו ממש על הרצפה ...
אבל מה שעשה את כל היציאה הזו זה הדוראדו שהצטרפו אלינו ליציאה הקצרה בשישי...
להקה של כ-10 פריטים בגדלים מרשימים מאוד ! 3 קילו לפחות אם לא יותר כל אחד ....
אבל מה לא היה ציוד מתאים רק גיגים... אז ככה שהסתכלו לנו על הגיג עשו סביבו סיבוב והמשיכו וחזרו ...
ביינתים איתי מוציא עוד 2 אינטיאסים באותו משקל .. וזהו סוגרים את היום עם 4 אינטיאסים חמודים וטעימים לשישי...