שי בלילה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
רוגטקה
« ב- : ספטמבר 17, 2012, 09:37:23 AM » |
|
אני רוצה לייצר/או לקנות רוגטקה גדולה לזרוק כדורים לקרפיונים. יש למישהו רעיון מאיפה להשיג גומי או מאיפה לקנות ומה המחיר
תודה לעונים.
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
קנה באיביי עולה 4-5 דולר
|
-------------------------------
|
|
|
שי בלילה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לקנות. הכוונה לרוגטקה מוכנה אני מדבר על לזרוק כדורים בגודל של כדור טניס למרחק של 70/80 מטר
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הרוגטקה הזו תהיה מיועדת לבוייליס או לכדורים בגודל של כדור טניס לפידור?
אם לבוייליס, כול רוגטקה תעשה את העבודה ובכמעט כול חנות ספורט ניתן לקנות כזו רוגטקה וגם גומי עם סלינג להחלפה.
אם לפידור כדורים גדולים, אני מציע לך לרדת מזה. הכוח הדרוש להפעלת רוגטקה בגודל המתאים הוא עצום ומיותר והבסיס שצריך להיות חזק,יציב ומקובע גם כן לא תורם לפשטות והנוחות. ניתן להשיג את אותה התוצאה עם בגלשקה ביתית פשוטה וזולה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שי בלילה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן אני מבין שרוגטקה בגודל כזה זה יותר מסורבל. אבל יצא לי לראות צוות של דיגים עובדים אם רוגטקה גדולה וזה פשוט מקצועי. הדיוק והמרחק אין לי בעיה של נוחות+מקום אנחנו 6 חברים שנוסעים פעם בחצי שנה לשלושה ימים. בכל זאת מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני עובד עם בגלשקה ביתית .. הכי טוב 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
אכן ממחיש בצורה הכי טובה איך משתמשים במוצר  האמת שאם אני ואיתמר היינו מנסים לזרוק עם זה כדורים, סיכוי טוב שהיה קורה מה שקרה בסרטון  בקשר לנושא, כמו שהמליצו לך, גם אני מציע לך להכין בגלאשקה מבקבוק. הכי טוב שיש 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כדורים בגודל כדור טניס  ראיתי שמטילים אותם למרחק ידי מקל עגול בשביל מה צריך בגודל כזה לא מספיק בגודל הסטנדרתי הצמוד לקרס??
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
כדורים בגודל כדור טניס  ראיתי שמטילים אותם למרחק ידי מקל עגול בשביל מה צריך בגודל כזה לא מספיק בגודל הסטנדרתי הצמוד לקרס?? בשביל לפדר את השטח. אם תזרוק כדורים קטנים יקח לך שנים לפדר את האיזור 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|