יש דברים ממש מעצבנים אליהם נאלצנו להתרגל - התרגלנו אבל הם עדיין מעצבנים.
למשל, אותי מטריף הקטע הזה של אימות זהות בכל מיני אתרים כשאתה צריך להקליד סדרה של אותיות ומילים.... מה זה הדבר הזה? אותיות מעוותות בכל מיני פונטים עם טשטוש וריטוש... אבשלום קור בגרסתו האנגלית לא היה צולח את המשימה בפעם הראשונה.
עוד דבר מרגיז זה בסופר - כשאתה מגלה שתווי השי שקיבלת שווים פחות ממה שכתוב עליהם בכמה אחוזים. עבודה בעיניים נטו!
מרגיז אותי שצריך לשלם 10 ש"ח לכל יום (!!!!!!!) לYES או HOT עבור חרא של טלוויזיה. 10 ש"ח ביום!, 300 ש"ח בחודש, 3600 בשנה, 36,000 בעשר שנים, מי שחי 80 שנה.... שילם בחייו 300,000 ש"ח רק בשביל הזכות לצפות בטלוויזיה. נגיד שהיה על זה ריבית של 5%... לא כדאי לכם לבדוק.
מפולת מחירי הסלולר - עבדים היינו במיצריים, ועתה בני חורין. נפילה (מה נפילה, צניחה חפשית) של מחירים שעד היום מימנו אנשי שירות חצופים, יהירים ולא מקצועיים.
מטריף אותי שמחיר הדלק כל כך גבוה, ועדיין רוב המחיר מורכב ממיסים והיטלים! פשוט זנות ממדרגה ראשונה. כשרואים בזבוז כספים, מינוי מקורבים, שוחד, העדפה מגזרית.... ועוד ועוד מבינים שכל מה שאנחנו מממנים עם הדלק זה סקטוריאליות פוליטית ועסקני מפלגות מושחתים.
לכל אחד יש את הדברים שמרגיזים אותו - לכל אחד יש גם את הדברים שמטריפים אותו - זו ההזדמנות שלכם לפרוק הכל כולל תמונות וצילומי מסך. אנחנו לא מבטיחים שנצליח לשנות משהוא, אבל אני מבטיח שנקשיב לכל מילה. לכל הפחות - הצלחתם לפרוק אבן מהלב!