תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
14/9/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5:00-9:30 | גיג בינוני - דאמיקי מאזליקי 60 גרם | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 1 | 2.1 קילו |
הדו"ח:

אז איך הרצל אמר "אם תרצו אין זו אגדה " ? .... אני כבר שבועיים חולם ללכת לדוג גרגור או ג'יג מתלבט כן לא בזמן פנוי בסוף לא הולך...
רואה שישי הזה פנוי מדבר עם רמי וקובעים ליום שישי בזריחה יוצאים לגי'ג....
נפגשים ונוסעים למרינה תל אביב משם יוצאים לסיבוב מריף לריף.. חשוב לציין עבדנו בעומקים של 20-39 מטר לפי מה שהבנתי....
מנסה בדרך הרגילה לתת מכות תוך כדי גילגול.. רמי אומר שזה הורס את הרולר אז לשים מכה ואז לגלגל... אני די מתחיל יציאה חמישית סה"כ בסירה
אז משנה אסטרטגיה שכנראה הדגים שיתפו איתי פעולה וגם הברוך קדוש הוא ...
מחזיק את המזאליקי נותן לו נשיקה זורק על פס השמש במים נותן לו לרדת ... שם מכות בלי הפסקה החכות לא נח לרגע [מכות בלי גלגול על קרקעית הריף ] ואז משיכה ארוכה ובום ! נעילה יפה ביותר עם דג יפה ביותר מלחמה יפה נתן חשבנו על אינטיאס בהתחלה חייב לציין שפארידה" style="color: Blue">פארידה דג עם הרבה כוח
מעלה את הדג לסירה תמונה פה תמונה שם וממשיך... הריף שתפסתי עליו את הפארידה" style="color: Blue">פארידה כבר נגמר ונחרש אז ממשיכים לריף בעומק לא קבוע בעומקים 25-39 [בורות וכו'] עושה את השיטה שלי ו.....
הופ עוד פצצה מלחמה והדג משתחרר
מוריד עוד פעם עוד נעילה והשתחררות ... ואחרי זה עוד פעם ואז עוד פעם ...
קיצר 4 פעמים של נעילה עם השתחררות כאילו תפםתי דג "ברח לי " ...
הדג נשקל ומשקלו הוא 2 קילו ומאה גרם...
חייב לציין שהג'יג שבכל יציאה מככב מחדש הוא דאמיקי מאזליקי בצבע ורוד....
החבר שליד מקבל נעילה ובום נקרע החוט מגלגל ו... חוזר חוט בלי גי'ג ... כולם חשבו על פלמידה" style="color: Blue">פלמידה היה אפילו סימני נשיכה...
וזהו עוד אחד מוציא אבו קאקא וזהו סוגר את היום עם פארידה" style="color: Blue">פארידה יפה במשקל מעולה לראש השנה
מפנק את אמא שלי ונותן לה להכין את הדג למשפחה בראש השנה