תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
13/9/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
02:00-04:0 | דמוי דג קטן - daiwa שלי daiwa בתוך ליבי daiwa את עולמי daiwa פרח שלי daiwa.... | לברק-חלק | 1 | 3-4 ק"ג |
הדו"ח:

אז סופסוף אני גאה לפתוח דוח עם הסמל הזה.............

כל שנה מגיעים החגים... וכמו ילד שלפני שמגיע הסילבסטר הוא לחוץ שאין לו עם מי לצאת..או להתנשק... אני לחוץ שלא יהיה לי דוח עם דג לחג.
אז בין חיפוש עבודה לאחרת (כן אני עדיין מחפש עבודה ) ובין טיפול מסור בילדה המקסימה שלי ולבין המשימות של אישתי, אני מוצא זמן ללכת לים בעיקר בלילות.
קובע עם בן דודי טל , ואומר לו שיביא מהעבודה (באולם אירועים) לחם שנשאר. והוא ברוב טובו חוזר עם כל מאפיית אנג'ל, רק ש-בורים לא אוהבים לחם עם צימוקים
מה יהיה יהיה.
שעות של חיפוש בורים! ובין לבין מטייל בין שפריצי הקלאמרי שכבר נראים להם
מחליט על חיפוש דגים בקצף. זריקה של הבובה המדהימה בצבע בורי קטנטן DAIWA שהניבה לברק אחד או שניים עוד בחודשי החורף האחרונים, ויש נעילה ממש קרוב לרגליים. הוקסט קטן (מי חשב שיצא ראש המחבלים?!?!) ויש התנגדות אך לא משיכה, לברק זה ברור.
הבחור השמן מתנער לו אך לא יוצא מהמים... אני מנסה להרים אותו אולי הוא שוקל קילו וקצת אך לא!!! החכה לא זזה!
צועק "טל!!!!! בוא מהר תעזור לי!!!!" הנער מבוהל! ללא רשת וללא גנץ'!
בקיצור הנפנו עם המקל מה יכולנו לעשות חוץ מלרדת לשחות איתו, תפסתי בחוט עד ש : oops1;הדג נפל..... בוםםםם החכה נשברה.....והתנתק מהבובה!!!!
הלכה המייג'ור......
למזלי נפל על פלטה של סלע.
מייד צעקתי - "טל תביא סמרטוט" (

"איך אמרתי צריך סמרטוט...פיששששששטט טל הוריד את החולצה"
תפסתי את הדג מהפה ויאללה למעלה!
מפלצת!!!! 4 קילו להערכתי אולי פחות.
אבל ענק!!!
כל המסתננים ששרדו את החורף ונשארו קרוב ורודפים אחרי ההשרצות האחרונות של הטלויזיות, סרגוסים וכו'
בדרך הביתה קונה שקית קרח , שם בצידנית, ויאללה לדודה חנה או אסתר או כוכבה או ויקי לארוחת החג.
אני קצת קצת עייף..... אחרי 24 שעות בלי שינה. אז הדוח קצת אטום.....ולא הכי נוח לקריאה, אבל תתנחמו בתמונות.
לילה טוב חברים ואחלא חג שבעולם!!!!
קישור לדמוי - http://www.daiwa.ru/product/td-minnow/