הכנתי לפי המתכון הראשון (מתכון לבוייליס בריח וניל), אתמול סיימתי להכין והנחתי אותם לייבוש עד היום, באמצע ההכנה, אחרי שכבר גלגלתי את הכדורים והכנסתי חצי לתוך המים הרותחים - נזכרתי שאני רציתי בכלל לעשות פופ אפס , אז לא יכולתי להקשיב לגיאצ'וק ולהוסיף גרגירי קלקר כי כבר היו כדרים מגולגלים ולא תערובת יבשה.. אז הקשבתי לאיתמר והוספתי חתיכת שעם לתוך 15 כדורים בערך.. מה שלא עבד בסופו של דבר וגם הם שקעו - לא נורא, אני ישתמש בהם ביחד עם כל השאר כבוילים רגילים (שוקעים) - פופ אפס נכין בהזדמנות אחרת.
קצת תמונות:
דרך אגב - כשחתכתי את הפקק שעם לחתיכות לתקוע בבוילים נחתכתי כי מיהרתי
הנה הבוילים אחרי הבישול ולפני הייבוש:
אחרי ייבוש:
אגב תראו מה מצאתי (נוסטלגיה):
תודה לגיאצ'וק ולאיתמר על העזרה בהכנה לשתיכם. ועוד משהו - היום בצהריים (בערך בשעה 15:00) הכנסתי כדור אחד לתוך כוס מים קרים לבדוק אחרי כמה זמן הוא יתפורר - והוא כבר 9 שעות בכוס ולא מתפורר ... זה בסדר?
יופי של עבודה! זהירות, זהירות, זהירות זה הכי חשוב! אם ממהרים - לא מכינים , בשביל זה יש חברים! (סתם סתם) אבל באמת, לא שווה להפצע ולהחתך בגלל דברים כאלה.
יופי של עבודה! זהירות, זהירות, זהירות זה הכי חשוב! אם ממהרים - לא מכינים , בשביל זה יש חברים! (סתם סתם) אבל באמת, לא שווה להפצע ולהחתך בגלל דברים כאלה.
איתמר אתה צודק הם מחזיקים ממש הרבה, עד עכשיו הכדור ששמתי לבדיקה - לא מתפורר (עברו 21 שעות) .. נמאס לי לשמור אותו - זרקתי אותו אני שמח שיצא לי מוצלח, לפני יציאה לדיג קרפיונים הקרובה אני יכין עוד נגלה של פופ אפס.
אנדריי - אל תדאג אתה תקבל כדור בודד וגם אני יתן לך לטעום אחד אם תרצה והגעלת אותי עם המוקשים האלה שלך
מישה הבוילים נראים אחלה רק תסביר לי דבר אחד מי מבקש עצות מכורדי
בכל מקום אתה חייב לעקוץ תגיד לי? זה לא עצה שלי זה דבר ידוע עם פקקי שעם בכל חו"ל עושים את זה
אני חייב להסכים עם הכורדי במקרה הזה באמת שיטה מקובלת ככה גם מציפים טייגר נט תירס ועוד ועוד דברים למינהם והופכים מוצר שלא נועד להיות pop-up להיות אחד כזה. אני אפילו נקלתי בחנויות דייג שמתעסקות במיים מתוקים פקקי שעעם חתוכים לגלילים קטנים כבר מראש. ואיך אומרים תמונה שווה אלף מילים אז כמה זה סרטון : http://www.youtube.com/embed/et-GAjxLTcw
מישה הבוילים נראים אחלה רק תסביר לי דבר אחד מי מבקש עצות מכורדי
בכל מקום אתה חייב לעקוץ תגיד לי? זה לא עצה שלי זה דבר ידוע עם פקקי שעם בכל חו"ל עושים את זה
אני חייב להסכים עם הכורדי במקרה הזה באמת שיטה מקובלת ככה גם מציפים טייגר נט תירס ועוד ועוד דברים למינהם והופכים מוצר שלא נועד להיות pop-up להיות אחד כזה. אני אפילו נקלתי בחנויות דייג שמתעסקות במיים מתוקים פקקי שעעם חתוכים לגלילים קטנים כבר מראש. ואיך אומרים תמונה שווה אלף מילים אז כמה זה סרטון : http://www.youtube.com/embed/et-GAjxLTcw
אנדרי לא אמרתי שלא עובד אבל איך אפשר בלי להתעלל קצת בכורדי החמוד שלנו
עריכה אחרונה: ספטמבר 12, 2012, 15:13:59 PM על ידי צור.