פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   איפה לאכסן את הפתיונות? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איפה לאכסן את הפתיונות? (נקרא 1609 פעמים) |
הדפסה |
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
היי כולם  רציתי לשאול - איפה לאכסן את הבויליים הקנוים ואת האלה שאני מכין בבית? איפה לאכסן את התירסים השונים בדיפים ? הכל במקרר ? בחדר או במקפיא? תודה לעוזרים!
|
-------------------------------
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
הודעות: 2028
|
|
למייטב ידיעתי את הבוליים רצוי לשמור במנות בשקיות אטומות ובמקפיא ולפני כל יציאה לקחת כמה שצריך 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
למייטב ידיעתי את הבוליים רצוי לשמור במנות בשקיות אטומות ובמקפיא ולפני כל יציאה לקחת כמה שצריך  קופסאות סגורות יתאימו גם?
|
-------------------------------
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
הודעות: 2028
|
|
אני מאמין שכן אבל יש שקיות שנמכרות בחבילות עם הפס הזה שאפשר לסגור באטימה ואז לפתוח כל פעם מחדש זול מאוד ומצויין לשמירת כל סוג של פתיון אני יחפש את השם והתמונה שלהם
|
-------------------------------
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
הודעות: 2028
|
|
בבקשה... 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 08, 2012, 17:19:02 PM על ידי שי בגדדי
|
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
סבבה גבר אני יחכה לעוד תשובות להיות בטוח שצריך לאכסן אותם במקפיא.. וגם מחכה לתשובה לגבי התירסים!
|
-------------------------------
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
הודעות: 958
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני שם במקרר פעם אחת שמתי במקפיא ואז שהפשרתי את זה הכול נמס וזה הפך להיות לא טוב אני מתכוון לבצק זה אותו דבר כמעט
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
מישה, ראיתי את המסר שלך לפני ההודעה כאן אז אני מעתיק לרווחת כולם.
הקפאת הבוייליס שאני מדבר עליה במאמר מתייחסת לבוייליס הביתיים שאנחנו מכינים בעצמנו ולא לבוייליס הקנויים. הבוייליס הביתיים יעלו עובש ויהיו מעופשים תוך שבוע גג מיום ההכנה שלהם בגלל הביצה,הלחות והחשיפה של דגנים וקטניות רטובים לאוויר. בבוייליס קנויים יש חומרים משמרים ומעכבי ריקבון למיניהם שעוזרים להם לשמור על חיי מדף ארוכים. הבוייליס הרטובים שקונים ושמאכסנים אותם בקירור, לא סתם עולים יותר... הבוייליס האלו הרבה יותר חזקים מבחינת הריח והמשיכה שלהם מהבוייליס הקלאסיים המיובשים אבל ברגע שפותחים את הקופסה ההרמטית שהם נמכרים בה,חיי המדף שלהם קצרים מאד!
אני מחזיק את הבוייליס הקנויים במקרר. את אלו שאני מכין בעצמי אני מקפיא אבל את הקנויים שמגיעים בחבילות של קילו אני מחלק לשקיות עבות וסוגר אותם הרמטית עם מכשיר שמהדק בחום על מנת שלא כול פעם שאני משתמש בהם אני אפתח את הקופסה וכול הריח והלחות יתנדפו מהם. כמות קטנה מכול בויילי קנוי אני מכניס לצנצנות הרמטיות קטנות ושומר דגימות בהקפאה לטווח ארוך. עד היום לא יצא לי להשתמש באלו שהקפאתי כי תמיד קניתי חדשים אבל כשהצורך יעלה,יהיו לי בוייליס טריים...
תירס לא להכניס בשום פנים ואופן להקפאה . הקפאה גורם לקפיאה של הנוזלים בתוך התירס והתפתחות של קריסטלים מאורכים ומשוננים שמבקעים את התירס וחותכים את הסיביים שלו. רוב הדיפים,דרך אגב, לא מגיבים טוב להקפאה. אפילו הנוזל שטייגר נאטס נמכרים בו מתפרק לשני חלקים,מים ותרכיז. המים למעלה והתרכיז מצטבר בתחתית. כול מה שנשאר לעשות זה לייבש אותם מעט ולהכניס לדיפים חדשים...
הדגש בפיתיונות שאנו רוצים לשמור לאורך זמן בקירור צריך להיות על אטימה כמה שיותר טובה ועל מספר קטן ככול שניתן של פעמים של פתיחת הכלי לאחסון.
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
הודעות: 3922
|
|
 |
|
|
מישה, ראיתי את המסר שלך לפני ההודעה כאן אז אני מעתיק לרווחת כולם.
הקפאת הבוייליס שאני מדבר עליה במאמר מתייחסת לבוייליס הביתיים שאנחנו מכינים בעצמנו ולא לבוייליס הקנויים. הבוייליס הביתיים יעלו עובש ויהיו מעופשים תוך שבוע גג מיום ההכנה שלהם בגלל הביצה,הלחות והחשיפה של דגנים וקטניות רטובים לאוויר. בבוייליס קנויים יש חומרים משמרים ומעכבי ריקבון למיניהם שעוזרים להם לשמור על חיי מדף ארוכים. הבוייליס הרטובים שקונים ושמאכסנים אותם בקירור, לא סתם עולים יותר... הבוייליס האלו הרבה יותר חזקים מבחינת הריח והמשיכה שלהם מהבוייליס הקלאסיים המיובשים אבל ברגע שפותחים את הקופסה ההרמטית שהם נמכרים בה,חיי המדף שלהם קצרים מאד!
אני מחזיק את הבוייליס הקנויים במקרר. את אלו שאני מכין בעצמי אני מקפיא אבל את הקנויים שמגיעים בחבילות של קילו אני מחלק לשקיות עבות וסוגר אותם הרמטית עם מכשיר שמהדק בחום על מנת שלא כול פעם שאני משתמש בהם אני אפתח את הקופסה וכול הריח והלחות יתנדפו מהם. כמות קטנה מכול בויילי קנוי אני מכניס לצנצנות הרמטיות קטנות ושומר דגימות בהקפאה לטווח ארוך. עד היום לא יצא לי להשתמש באלו שהקפאתי כי תמיד קניתי חדשים אבל כשהצורך יעלה,יהיו לי בוייליס טריים...
תירס לא להכניס בשום פנים ואופן להקפאה . הקפאה גורם לקפיאה של הנוזלים בתוך התירס והתפתחות של קריסטלים מאורכים ומשוננים שמבקעים את התירס וחותכים את הסיביים שלו. רוב הדיפים,דרך אגב, לא מגיבים טוב להקפאה. אפילו הנוזל שטייגר נאטס נמכרים בו מתפרק לשני חלקים,מים ותרכיז. המים למעלה והתרכיז מצטבר בתחתית. כול מה שנשאר לעשות זה לייבש אותם מעט ולהכניס לדיפים חדשים...
הדגש בפיתיונות שאנו רוצים לשמור לאורך זמן בקירור צריך להיות על אטימה כמה שיותר טובה ועל מספר קטן ככול שניתן של פעמים של פתיחת הכלי לאחסון.
תודה על הכל, רק שאלה אחרונה - אז תירסים וטייגר נאטס להחזיק במקרר או בחדר? תודה, תותח 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
הודעות: 15290
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
מישה, ראיתי את המסר שלך לפני ההודעה כאן אז אני מעתיק לרווחת כולם.
הקפאת הבוייליס שאני מדבר עליה במאמר מתייחסת לבוייליס הביתיים שאנחנו מכינים בעצמנו ולא לבוייליס הקנויים. הבוייליס הביתיים יעלו עובש ויהיו מעופשים תוך שבוע גג מיום ההכנה שלהם בגלל הביצה,הלחות והחשיפה של דגנים וקטניות רטובים לאוויר. בבוייליס קנויים יש חומרים משמרים ומעכבי ריקבון למיניהם שעוזרים להם לשמור על חיי מדף ארוכים. הבוייליס הרטובים שקונים ושמאכסנים אותם בקירור, לא סתם עולים יותר... הבוייליס האלו הרבה יותר חזקים מבחינת הריח והמשיכה שלהם מהבוייליס הקלאסיים המיובשים אבל ברגע שפותחים את הקופסה ההרמטית שהם נמכרים בה,חיי המדף שלהם קצרים מאד!
אני מחזיק את הבוייליס הקנויים במקרר. את אלו שאני מכין בעצמי אני מקפיא אבל את הקנויים שמגיעים בחבילות של קילו אני מחלק לשקיות עבות וסוגר אותם הרמטית עם מכשיר שמהדק בחום על מנת שלא כול פעם שאני משתמש בהם אני אפתח את הקופסה וכול הריח והלחות יתנדפו מהם. כמות קטנה מכול בויילי קנוי אני מכניס לצנצנות הרמטיות קטנות ושומר דגימות בהקפאה לטווח ארוך. עד היום לא יצא לי להשתמש באלו שהקפאתי כי תמיד קניתי חדשים אבל כשהצורך יעלה,יהיו לי בוייליס טריים...
תירס לא להכניס בשום פנים ואופן להקפאה . הקפאה גורם לקפיאה של הנוזלים בתוך התירס והתפתחות של קריסטלים מאורכים ומשוננים שמבקעים את התירס וחותכים את הסיביים שלו. רוב הדיפים,דרך אגב, לא מגיבים טוב להקפאה. אפילו הנוזל שטייגר נאטס נמכרים בו מתפרק לשני חלקים,מים ותרכיז. המים למעלה והתרכיז מצטבר בתחתית. כול מה שנשאר לעשות זה לייבש אותם מעט ולהכניס לדיפים חדשים...
הדגש בפיתיונות שאנו רוצים לשמור לאורך זמן בקירור צריך להיות על אטימה כמה שיותר טובה ועל מספר קטן ככול שניתן של פעמים של פתיחת הכלי לאחסון.
תודה על הכל, רק שאלה אחרונה - אז תירסים וטייגר נאטס להחזיק במקרר או בחדר? תודה, תותח  במקרר 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|
|
|