תשמע מישה לפי מה שאנחנו דיברנו זאת טיובה שאמורה להתכווץ, אתה יודע שאנחנו אומרים אדים זה אומר שכמו שקומקום רותח ויוצא מלא אדים ככה צריך אחרת זה לא מתכווץ כמו שצריך. תיקח סיר שים קצת מים תרתיח אותם ותיקח מכסה של סיר שיש בו חור כזה למעלה מיוחד לאדים ותחכה שיתחילו לצאת משם אדים תצמיד את הריג עם השרינק לפי הצורה שצריך וזהו.
בכללי קצת הגזמת עם השרינק שמת אותו על כל הקרס, יש שתי מקומות שבהם צריך שרינק בטבעת של הקרס למעלה בכדי לתת זווית לקרס, ועל השערה בעדי להצמיד אותה לקרס.
אמרתי לך כבר מזמן שאני כמעט ולא עובד עם שרינקים, ריג נקי לדעתי הכי טוב אלא אם כן עובדים עם POP UP אז צריך קצת זווית לקרס. כל התפיסות שלי היו על ריגים נקיים.
אני משתמש בצינוריות סיליקון(שאני לא מוצא יותר ) כ-1 ס"מ על אזור הקשר ו טבעת של 2 מ"מ באזור קשת הקרס לקרב או להרחיק את הבויל, האמת , לא חובה. משתמש גם בצינוריות שאני מקלף מחוטי חשמל.פ עם שרינקים רק התעצבנתי, בכל דרך, נר, מייבש שער, גבוה מעל הגז, לא מצליח. גם אני חושב שמה שצילמתה זה לא לכיווץ, צר מאד במקור. ואגב, הקרסים שצילמת מעולים, משמשים אותי כמה שנים, מס' 4 ו6. בשמחות. אה, בוילים תעשה לבד, תמיד טובים יותר, אלא אם אתה אוהב לפדר כסף.
אני משתמש בצינוריות סיליקון(שאני לא מוצא יותר ) כ-1 ס"מ על אזור הקשר ו טבעת של 2 מ"מ באזור קשת הקרס לקרב או להרחיק את הבויל, האמת , לא חובה. משתמש גם בצינוריות שאני מקלף מחוטי חשמל.פ עם שרינקים רק התעצבנתי, בכל דרך, נר, מייבש שער, גבוה מעל הגז, לא מצליח. גם אני חושב שמה שצילמתה זה לא לכיווץ, צר מאד במקור. ואגב, הקרסים שצילמת מעולים, משמשים אותי כמה שנים, מס' 4 ו6. בשמחות. אה, בוילים תעשה לבד, תמיד טובים יותר, אלא אם אתה אוהב לפדר כסף.