תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
tongu9;מי התגעגע אליי מיייייייייי טוב אז אני אעשה זאת בקצרה,מי שלא מגיע ביום חמישי פשוט מפסיד,כי אני הולכת לפנק אתכם במטעמים שלי,האמת היא שווידאתי שאנשים יקרים לי כן מגיעים לכן הם יהנו ובלי שום קשר אליי חברים יש הגרלות ,ויש מפגש שהולך להיות להיט,אז לא לפספס ולהגיע בהמוניכם,אני אהיה שם יחד עם עוד דברים טעימים,מחכה בכיליון עיניים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני התגעגעתי 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 04, 2012, 18:30:43 PM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
האמת היא שווידאתי שאנשים יקרים לי כן מגיעים לכן הם יהנו אני מגיע סוף סוף נוכל להכיר את האשה wife:שמאחורי עמיקו את עמיקו אני מכיר אבל לא יצא לי לפגוש אותך אז יש מפגש סוף סוף וזה הזדמנות אחלה תותי ,את שואלת התגעגענו בטח פינת המתכונים חסר שם את תותי  אז אולי איזה איזה מתכון לנפש 
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
עדידושששששששששששששש ואביחיייייייייייי מתה עליכם ואני אשמח לראותכם נשיקות  נ.ב. יש מצב שאני אזכה בהגרלה? חחחחח שששששששש אל תגלו ששאלתי 
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
מוטי אשמח גם להכיר אותך 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
האמת היא שווידאתי שאנשים יקרים לי כן מגיעים לכן הם יהנו אני מגיע סוף סוף נוכל להכיר את האשה wife:שמאחורי עמיקו את עמיקו אני מכיר אבל לא יצא לי לפגוש אותך אז יש מפגש סוף סוף וזה הזדמנות אחלה תותי ,את שואלת התגעגענו בטח פינת המתכונים חסר שם את תותי  אז אולי איזה איזה מתכון לנפש  מוטי יקירי גם לגברת הראשונה של עידנוש מגיעה מידבקה מיוחדת לטיפולך המסור תודה אביחי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
האמת היא שווידאתי שאנשים יקרים לי כן מגיעים לכן הם יהנו אני מגיע סוף סוף נוכל להכיר את האשה wife:שמאחורי עמיקו את עמיקו אני מכיר אבל לא יצא לי לפגוש אותך אז יש מפגש סוף סוף וזה הזדמנות אחלה תותי ,את שואלת התגעגענו בטח פינת המתכונים חסר שם את תותי  אז אולי איזה איזה מתכון לנפש  מוטי יקירי גם לגברת הראשונה של עידנוש מגיעה מידבקה מיוחדת לטיפולך המסור תודה אביחי  אביחי זה ברור טיפול מיוחד מדבקה מיוחדת 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
האמת היא שווידאתי שאנשים יקרים לי כן מגיעים לכן הם יהנו אני מגיע סוף סוף נוכל להכיר את האשה wife:שמאחורי עמיקו את עמיקו אני מכיר אבל לא יצא לי לפגוש אותך אז יש מפגש סוף סוף וזה הזדמנות אחלה תותי ,את שואלת התגעגענו בטח פינת המתכונים חסר שם את תותי  אז אולי איזה איזה מתכון לנפש  מוטי יקירי גם לגברת הראשונה של עידנוש מגיעה מידבקה מיוחדת לטיפולך המסור תודה אביחי  אביחי זה ברור טיפול מיוחד מדבקה מיוחדת  תודה מלך 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אשמח גם להכיר אותך  
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
חחחחחחחחחחח בסוף יכינו לי מדבקה עם קריקטורה של טבח עם כובע לבן חחחחחחחחחח בקיצור אנשושים חמודים תבואו רעבים 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בסוף יכינו לי מדבקה עם קריקטורה של טבח עם כובע לבן חחחחחחחחחח את יודעת היום הכל אפשרי 
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
עכשיו אני חייב להגיע....  טוב נעשה מאמצים מקסימום 
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תותי פעם שעברה שהייתי עם אביחי בצפון הברזנו לך. סוף סוף הזדמנות לפגוש אותך וכמובן את עמיקו 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
עכשיו אני חייב להגיע....  טוב נעשה מאמצים מקסימום  עמיקו מה זה חשבתה אתה חייב אח יקר  Sent from my GT-I9000 using Xparent Blue Tapatalk 2
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|