אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
התמונה של הדמוי הרגיל לא הפופר ולא הסיליקון הרגיל לא היה במים אפילו לא פעם אחת והוא עולה 15 ש"ח (קניתי אותו ב30 ש"ח) הסיליקון עולה 5 ש"ח כמו שקניתי 5 ש"ח סיליקון והפופר נקנה ב30 ש"ח גם ונמכר ב25 ש"ח כי זה דמוי מצוין לגומברים מוכר עכב כי אני מתחיל לז'רז'ר על סבידה וקלאמרי שתכף מתחילה העונה שלהם ועכשיו על תמנונים שגם עולים עליהם
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
שכחתי טלפון חח:0502514926 אפשר בהודעות פרטיות ופה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בהצלחה אברום  הייתי ממליץ לך לשמור את הדמויים, עוד תצטרך אותם, אפילו בעונת הקלמרי
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
בהצלחה אברום במכירה אני אומר תשאיר לך את הרגלו בחורף יש הרבה לברקים 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
בהצלחה אברום במכירה אני אומר תשאיר לך את הרגלו בחורף יש הרבה לברקים  thumbUp;בדיוק
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
בהצלחה אברום במכירה אני אומר תשאיר לך את הרגלו בחורף יש הרבה לברקים  thumbUp;בדיוק בהצלחה אברום  הייתי ממליץ לך לשמור את הדמויים, עוד תצטרך אותם, אפילו בעונת הקלמרי אני רוצה למכור כי אני מפסיק לז'רז'ר עם דמוים לדגיםרק לקלאמרי וסבידה ותמנונים בגלל שזה מה שכיף לי ולדגים אני לא רוצה כי לא הוצאתי כלום כבר שנה ונמאס לי אז אני עובר לקלאמרי סבידה ותמנונים
|
|
|
|
|
אברום כמו שמומי אמר שמור לך את הדמויים .קודם כל אני מכיר אנשים שהדג הראשון שלהם יצא בזרזור רק אחרי תקופה מאד ארוכה .גם היום שלך יגיע אם לא תוותר חוץ מזה אם אתה מתכוון לזרזר על קלמארי וסבידות ובמקרה באותו זמן תזהה דגים שאתה יכול לתפוש עם הדמויים שברשותך החכה כבר בידך ונשאר רק לחבר את הדמוי אני מקווה שלא תתחרט נקודה למחשבה .
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אברום כמו שמומי אמר שמור לך את הדמויים .קודם כל אני מכיר אנשים שהדג הראשון שלהם יצא בזרזור רק אחרי תקופה מאד ארוכה .גם היום שלך יגיע אם לא תוותר חוץ מזה אם אתה מתכוון לזרזר על קלמארי וסבידות ובמקרה באותו זמן תזהה דגים שאתה יכול לתפוש עם הדמויים שברשותך החכה כבר בידך ונשאר רק לחבר את הדמוי אני מקווה שלא תתחרט נקודה למחשבה .
אתה יודע איפה אני דג וקשה שם לתפוס שם אין אף פעם ים שקט קשה קשה אני מווותר על הז'ירז'ור לדגים וגם עכשיו תכף יתחיל לי הכדורגל וכל שבת אני יהיה במשחק בבוקר ואני לא יכול לדוג אז רק ברידינג ושם אין לי סיכוי בכלל בקושי יש שם דגם אני מוותר
|
|
|
|
|
אתה יודע איפה אני דג וקשה שם לתפוס שם אין אף פעם ים שקט קשה קשה אני מווותר על הז'ירז'ור לדגים וגם עכשיו תכף יתחיל לי הכדורגל וכל שבת אני יהיה במשחק בבוקר ואני לא יכול לדוג אז רק ברידינג ושם אין לי סיכוי בכלל בקושי יש שם דגם אני מוותר אברום דגים זה לא משהו שנשאר במקום אחד פתאום באמצע שתודג קלאמרי אתה יכול לראות רתיחות ואתה סתם תתבאס שאין לך דמוי פתאום אתה יכול לראות מישהו מוציא לברקים ואתה תתבאס שאין לך סיליקוו תחשוב אברום
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני לא אתבאס אני לא רוצה עם דמוים אני לא אתבאס כי לא באלי יותר
|
|
|
|
|
אני לא אתבאס אני לא רוצה עם דמוים אני לא אתבאס כי לא באלי יותר
טוב איך שבא לך אברום אנחנו רק מנסים לעזור לך
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »