Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 27/8/2011 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | דמוי דג קטן - bevy pencil | אמנון מצוי (עדדי) | | אין טענות |
הדו"ח: עוד שבת עברה על כוחותינו בכנרת . השבוע החלפתי את הקרסים בדמויים היותר עובדים וכן הגדלתי ת המידות , כתוצאה מכך היו פחות נעילות אבל הגודל הממוצע של הדגים עלה . מפלס המים ירד גם השבוע באופן ניכר המושטים פחות תוקפניים . שבוע טוב לכולם
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
יופי של תמונה ודגים.  גודל הדגים הוא פונקציה של גודל הקרסים לשיטתך ? עם איזה דמויים עבדת ?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בילוי עם תפיסת דגים- רפואה לנפש וכפועל יוצא גם לגוף... 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של תמונה ודגים.  גודל הדגים הוא פונקציה של גודל הקרסים לשיטתך ? עם איזה דמויים עבדת ? לדעתי כשעובדים עם דגים שתוקפים בלהקה גודל קרס מבטיח גודל מינימלי לתפיסה אלא אם כן הקרס ננעלת לי מהצד של הדג , ככה אני עדיין מוציא ושטים בגודל הדמוי עצמו . עבדתי עם בבי פנסיל של לאקי קראפט .
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
שוב יופי של שבת בכנרת.
עדיף בהרבה מהשת שלי בלונה גל עם הילדים.
תמשיך כך כל יציאה שלך == ארוחת שחיתות.
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תוצאה על טופווטר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של תמונה ודגים.  גודל הדגים הוא פונקציה של גודל הקרסים לשיטתך ? עם איזה דמויים עבדת ? לדעתי כשעובדים עם דגים שתוקפים בלהקה גודל קרס מבטיח גודל מינימלי לתפיסה אלא אם כן הקרס ננעלת לי מהצד של הדג , ככה אני עדיין מוציא ושטים בגודל הדמוי עצמו . עבדתי עם בבי פנסיל של לאקי קראפט . במילים אחרות, ההמלצה שלך היא: מי שרוצה אמנונים גדולים ולהמנע מתפיסת הקטנים- שישכח מכל הניקלים הקטנטנים וירכיב דמויים של 5-10 ס"מ?!  לא שאני מפקפק- רק מנסה להבין שהבנתי 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
יופי של תמונה ודגים.  גודל הדגים הוא פונקציה של גודל הקרסים לשיטתך ? עם איזה דמויים עבדת ? לדעתי כשעובדים עם דגים שתוקפים בלהקה גודל קרס מבטיח גודל מינימלי לתפיסה אלא אם כן הקרס ננעלת לי מהצד של הדג , ככה אני עדיין מוציא ושטים בגודל הדמוי עצמו . עבדתי עם בבי פנסיל של לאקי קראפט . במילים אחרות, ההמלצה שלך היא: מי שרוצה אמנונים גדולים ולהמנע מתפיסת הקטנים- שישכח מכל הניקלים הקטנטנים וירכיב דמויים של 5-10 ס"מ?!  לא שאני מפקפק- רק מנסה להבין שהבנתי   אסביר קצת את עצמי - אחד המועדפים עלי במים מתוקים זה - ניקל 3.5 גר' כסוף עם מדבקה אבל גם להם אני מחליף קרסים ( וטבעות) לקרסים איכותיות יותר ובמידה גדולה יותר . בעומק ומסירה הניקלים עובדים לי הכי טוב , אני פשוט מגדיל טיפה את הקרסים . פשוט בשבועות האחרונים אני נשאר קרוב לחוף והפנסלים והכלבים עובדים יותר לאחרונה . מנסיוני דמוים מאסיביים מעל מידת 50 מ"מ וניקלים 7 גר' ומעלה יעבדו יותר טוב על ביניות . לסיכום  ממליץ לשדרג את הקרסים ואם יש צורך להגדיל אותם . בהצלה לכולם .
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צ'מע, כל הכבוד לך. כל יציאה מטווח. 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
יופי של תמונה ודגים.  גודל הדגים הוא פונקציה של גודל הקרסים לשיטתך ? עם איזה דמויים עבדת ? לדעתי כשעובדים עם דגים שתוקפים בלהקה גודל קרס מבטיח גודל מינימלי לתפיסה אלא אם כן הקרס ננעלת לי מהצד של הדג , ככה אני עדיין מוציא ושטים בגודל הדמוי עצמו . עבדתי עם בבי פנסיל של לאקי קראפט . במילים אחרות, ההמלצה שלך היא: מי שרוצה אמנונים גדולים ולהמנע מתפיסת הקטנים- שישכח מכל הניקלים הקטנטנים וירכיב דמויים של 5-10 ס"מ?!  לא שאני מפקפק- רק מנסה להבין שהבנתי   אסביר קצת את עצמי - אחד המועדפים עלי במים מתוקים זה - ניקל 3.5 גר' כסוף עם מדבקה אבל גם להם אני מחליף קרסים ( וטבעות) לקרסים איכותיות יותר ובמידה גדולה יותר . בעומק ומסירה הניקלים עובדים לי הכי טוב , אני פשוט מגדיל טיפה את הקרסים . פשוט בשבועות האחרונים אני נשאר קרוב לחוף והפנסלים והכלבים עובדים יותר לאחרונה . מנסיוני דמוים מאסיביים מעל מידת 50 מ"מ וניקלים 7 גר' ומעלה יעבדו יותר טוב על ביניות . לסיכום  ממליץ לשדרג את הקרסים ואם יש צורך להגדיל אותם . בהצלה לכולם . תענוג לקרוא את ההסברים שלך  חבל שצריך לסחוט ממך אותם  תמונה של הפנסיל או הכלב תמיד מוסיפה לדוח... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
kohav , אחלה דו''ח תמונות ודגים  גיאצ'וק , תגיד העדדים האלה גודלים מתישהו ? 
|
. !
|
|
|
|
נראה שהיה לך עוד יום עם אחלה אקשן במקום יפיפה... תמשיך לפנק אותנו בדוחות ואם אפשר , תוסיף לנו קצת פרטים שגם אנחנו נלמד משהו על הדרך 
|
|
|
|
tomer567
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
בוסניק אוהב ים
|
|
יפה מאוד אחלה מושטים!
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על המילים החמות  זה הסדרה של הפנסלים שאני עובד איתה השני והשלישי מקדימה והאחרון עובדים במים מתוקים , טוויץ' רציף , תנועות קצרות , לפעמים עם שפיץ המקל טיפה כלפי מעלה . כשמזהה עליה של דגים ומרדף אחרי הדמוי לפעמים עושה עצירות קטנות בין הטוויצ'ים או מאט טיפה את מהירות הגילגול .
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על המילים החמות  זה הסדרה של הפנסלים שאני עובד איתה השני והשלישי מקדימה והאחרון עובדים במים מתוקים , טוויץ' רציף , תנועות קצרות , לפעמים עם שפיץ המקל טיפה כלפי מעלה . כשמזהה עליה של דגים ומרדף אחרי הדמוי לפעמים עושה עצירות קטנות בין הטוויצ'ים או מאט טיפה את מהירות הגילגול . חן חן על התמונה  תזכיר לי באיזה אורך הפנסילים? לאיזה מרחק אתה מעריך שהם עפים? נתפסו עליהם גם ביניות?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|