תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/8/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
17:00-20:0 | תולעים - - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 9 | לא נשקל |
17:00-20:0 | תולעים - - | מרמיר (שישן מסורטט) | 2 | לא נשקל |
17:00-20:0 | - - | טלויזיה (סילגו נודד) | 100 | לא נשקל |
17:00-20:0 | תולעים - - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 20 | לא נשקל |
הדו"ח:

אז כרגיל כל חופש גדול מאז ומתמיד יוצא לדוג באותה נקודה בתל אביב סרגוסים...
אבל אין פעם שלא יצא עוד דגים חוץ מסרגוסים.... לברקים , טלווזיות , מרמירים , דניסים וכו'...
רק שפעם אחת לברק הפתיע אותי ממש....קרס מידה 9 עם תולעת אחרי כמה דקות משיכה טיפה מלחמה ועולה לו לברק של קילו.. היינו בהלם שהוא בכלל לא השתחרר מהקרס הקטנה....
השנה בכלל יצאנו לדוג יותר כי אחד החברים הוציא רישיון ויש לו אוטו אז היינו יותר ניידים שיכולנו....
מנסה כמה נקודות מפה משם משם לפה על אותו חוף ... יש נקודה חולית שנתפס טוב סרגוסים ויש נקודה ליד ריף רדוד שנתפס עוד יותר סרגוסים...
באחת מהיציאות החלטתי להביא סאביקי ולשים עליו תולעים זורק ועולה 2 דניסים חמודים ואחרי זה עוד טלווזיות וסרגוסים קטנים....
אבל סרגוס אחד יפה וגדול אני לא ישכח אני שם גמברי על הקרס טוב טוב נכנס למים זורק מאחורי הריף חוזר שם בסטנד וכל חצי דקה 2 גלגולים.... אחרי 3 דקות מוציא את החכה ועובד על חבר שלי משהו גדול נתפס ... אני כולי צוחק עליו היה כיפוף אבל כמו של שקית כבדה לא דג חזק...
הוא כזה בטח בטח ... לא מאמין מגלגל ויוצא סרגוס פלטה ענקית החבר מתחיל לרקוד ואני בביינתים נלחם להוציא את הקרס מהגרון שלו....
אז זהו העונה מסתכמת ב-9 סרגוסים כמה מרמירים הרבה דניסים והרבה טלוויזות