תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/8/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5 | דג חי - טונית | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 10 |
הדו"ח:
יום ראשון מגיע וכמיטב המסורת צריך להחתים כרטיס בראש כרמל

והפעם מתכננים יציאה מאוחרת במטרה לבדוק את עמק המלכות
יוצאים מהנמל בשעה 11 שעתיים הפלגה ובדרך החברה מכינים את הציודים חלק מתכננים ג"גינג וחלק דייג על פתיון סריקה של השטח ע"י מאמון ואבו אשרף וכמעט אין להקות במיים ובכל זאת עובדים במרץ
נתקלים בלהקות בודדות שלא משתפות פעולה יורדים לעומק נמוך ויש נעילה אצל ואליד ויוצאת טונית של 300 גרם מייד מאמון מזהה את הפוטנציאל קורה לכולם להרים חוטים ומפליגים בשיא המהירות לעומק
מגיעים ואין להקות ועושים דריפת לא עוברות שתי דקות והמקל עם הטונית מתקופף ויוצא מהרולר 20 מטר חוט והדג לוקח את הפתיון ומשתחרר

מנסים לעשות גיג ופתיון ולא נוגע חוזרים לרדודים ואנטון ננעל על טונית ומייד אותו תרגולת כולם מרימים וישר לעמוקים ואני מקבל את הדג מאחי ותופר אותו והפעם עם שתי קרסים אחד בראש ואחד ליד הזנב (לא אוהב דגים שאוכלים ולא משלמים

דריפת ראשון מסתיים ללא תוצאות מקבל טלפון מגיא שמתעדכן על המצב ואומר לי אני מברך אותך שתתפוס דג

דריפת שני ארוך וממש לפני הסיום המקל מתכופף כנראה הברכה של גיא הגיעה מהרצליה קצת נתקעה בפקקים

נותן לדג לקחת קצת חוט וכשאני רואה שהמקל נשאר מקופף יודע שהדג נעול כמו שצריך ומתחיל להביא אותו 5דקות ואנטיאס של 10 ק"ג בסירה אחרי שקיבל גנץ ממאמון ופה הצוות מתעורר וממשיכים לעבוד בלי תוצאות הלילה יורד מחליפים לגמברי קריסטל ומנסים לתפוס מלכות שלא משתפות פעולה ולא יודעות שעדיף להקריב אחת מהם כדי שמאמון יחזור הביתה רגוע ולא ישים אותם בראש ויזמבר אותם ביציאה הבאה (בעיה שלהם אני לא מתערב