momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
דוח מהנה שעושה טוב בנשמה... בהחלט רואים שנתנאל גדל, ומי שזוכר איך הוא עבד בסרטון ההוא- יודע שיש עתיד מוצלח....  ובעצם- העתיד כבר כאן, בהווה!!! טרחון יפה בהחלט, וכאן שאלה אלי: למה אם יש טרחונים לא לנסות אינטנסיבי עם ניקל?! מדבר על ניקלים 35-60 גרם שלידיעתי טרחונים אוהבים - מנסיוני בזרזור מסירה... רפי לדעתי הניקל צריך להיות קטן יותר ומזרזרים נוספים שהיו לידנו עבדו עם ניקלים וזה לא נתן תוצאה. עד היום הסיליקון עבד לי הכי טוב.  רפי, כנראה שז'ירז'ור מסירה זה שונה לחלוטין הסיליקון מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, לי אישית לא נתפס על ניקל
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אין כמו דוחות של הדור הצעיר הבא  חווית יציאה ולימוד של היורשים . בתאבון
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה הקטן, גדול יהיה...  גילגול מהיר של הבומבט מחייב ריג יחסית ארוך בין הבומבט לדמוי אחרת הוא קופץ ועוקף אותו בזמן ההקפצות ומסתבך בחוט הראשי, לא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח ויופי של דגים אז זה הילד מהסרטון של השפיצים ,יפה יפה גדל לתפארת איזה כיף זה שיש לו ולאבא תחביב משותף. יופי של לוקוס והטרכון יפה גם אני תפסתי הכי הרבה אותם עם סיליקון לא ממש משנה להם הצבע והגודל,בקשר לתלאי משהו בין 1.5-2.0 מטר תלוי באורך המקל והגובה של הדייג רק לנוחות ההטלה, אני לא מקפיץ בפראות ולא תמיד מגלגל מהר,לרוב כמה הקפצות לא חזקות מידי גלגול ועצירה וחוזר חלילה, אם אני בנקודה גבוה ורואה אותם רודפים אני מאט או ממש עוצר להם שיקחו חופשי.
|
|
|
|
|
אחלה דוח אלי כל הכבוד יופי של לוקוס וטרכון אידה דייג אלוף אתה נתנאל
צופה לו עתיד מזהיר בדייג
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
זה הקטן, גדול יהיה...  גילגול מהיר של הבומבט מחייב ריג יחסית ארוך בין הבומבט לדמוי אחרת הוא קופץ ועוקף אותו בזמן ההקפצות ומסתבך בחוט הראשי, לא? גיאצ׳וק אתה צודק וכמו שדובדוב רשם בין 1.5-2 מ׳ בין הבומבט לסיליקון ובזריקה לפני שהבומבט מגיע למים אני עוצר אותו כדי שהסיליקון יקדים אותו
|
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
אחלה דו"ח אלי עשית חשק ללכת לים!
אפשר לדעת מה עובי התלאי והטסט שלו ? האם זה פלורוקרבון או משהו בסגנון ?
תודה מראש
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
אתה היציאה הזאת אני פיספסתי ב20 דקות מקוללות
כמה שרציתי להיות איתכם שמה אני שמח שנהניתם וכמובן על התפיסה של הילד המקסים הזה
אלי כמו תמיד אח שלי הסיליקון לא מאכזב אותך כבוד אחי
עשה לי טוב לפתוח את היום עם התמונה הזאת בפלאפון
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחלה דו"ח אלי עשית חשק ללכת לים!
אפשר לדעת מה עובי התלאי והטסט שלו ? האם זה פלורוקרבון או משהו בסגנון ?
תודה מראש
התלאי הוא חוט 0.40 רגיל לא משהו מיוחד
|
|
|
|
|
דוח מהנה שעושה טוב בנשמה... בהחלט רואים שנתנאל גדל, ומי שזוכר איך הוא עבד בסרטון ההוא- יודע שיש עתיד מוצלח....  ובעצם- העתיד כבר כאן, בהווה!!! טרחון יפה בהחלט, וכאן שאלה אלי: למה אם יש טרחונים לא לנסות אינטנסיבי עם ניקל?! מדבר על ניקלים 35-60 גרם שלידיעתי טרחונים אוהבים - מנסיוני בזרזור מסירה... רפי לדעתי הניקל צריך להיות קטן יותר ומזרזרים נוספים שהיו לידנו עבדו עם ניקלים וזה לא נתן תוצאה. עד היום הסיליקון עבד לי הכי טוב.  רפי, כנראה שז'ירז'ור מסירה זה שונה לחלוטין הסיליקון מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, לי אישית לא נתפס על ניקל מומי אני לא חושב שיש הבדל בין הסירה לחוף הניקלים וגם הדמויים עובדים אצלי דווקא הניקלים נתנו תוצאות יפות גם אצל מזרזרים האחרים לרוב התפיסות היו על ניקלים בעיקר כסופים לעיתים בים עכור ניקלים מוזהבים או צבע נחושת.
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח מהנה שעושה טוב בנשמה... בהחלט רואים שנתנאל גדל, ומי שזוכר איך הוא עבד בסרטון ההוא- יודע שיש עתיד מוצלח....  ובעצם- העתיד כבר כאן, בהווה!!! טרחון יפה בהחלט, וכאן שאלה אלי: למה אם יש טרחונים לא לנסות אינטנסיבי עם ניקל?! מדבר על ניקלים 35-60 גרם שלידיעתי טרחונים אוהבים - מנסיוני בזרזור מסירה... רפי לדעתי הניקל צריך להיות קטן יותר ומזרזרים נוספים שהיו לידנו עבדו עם ניקלים וזה לא נתן תוצאה. עד היום הסיליקון עבד לי הכי טוב.  רפי, כנראה שז'ירז'ור מסירה זה שונה לחלוטין הסיליקון מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, לי אישית לא נתפס על ניקל מומי אני לא חושב שיש הבדל בין הסירה לחוף הניקלים וגם הדמויים עובדים אצלי דווקא הניקלים נתנו תוצאות יפות גם אצל מזרזרים האחרים לרוב התפיסות היו על ניקלים בעיקר כסופים לעיתים בים עכור ניקלים מוזהבים או צבע נחושת. קמי לדעתי הוא התכוון לגודל של הניקל. רפי רשם 30-60 ג'
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תודה תודה אח יקר על ההקדשה  אכן היה יום מעייף אך מלא בגאווה לאב המאושר  כשנתנאל בפעם הראשונה מג'רג'ר וגם מצליח לתפוס דג אבל בל נשכח את הטרחון שנתן פייט רציני כמו שהם יודעים לתת (הוא אפילו פתח קלצ'  ) והמקצועיות של אלי עם החוט הדקיק שלו (ננופיל) ולגבי השאלות שעלו כאן טרחונים הוצאתי כבר עם כל הארסנל שלי כלומר : ג'יגים, ניקלים, דמויים מינו בכל הגדלים, פופרים ,פנסלים ,כלבים, וכמובן רגלו (סיליקון)עם בומבט כשצריך בשיטה הזו כמו שרשם אלי  לעצור את החוט ממש לפני הפגיעה במים וכך הרגלו עוקף את הבומבט ולא מסתבך בראשי
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
אלי ונתנאל ממש כיף לראות אותכם מוציאים דגים ולנו את העניים אלי כול הכבוד על התשובות לכול שואל אביחי אני מבין שמרוב גאבת יחידה הוספתה כמה סמ' בגובה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
איזה כייף לדוג את הדג הזה הטרכון
יופי של דוח אח יקר שתמשיך להפציץ !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|