עשיתי תערובת בדלי עכשיו כמה מים להוסיף
איך התערובת אמורה להיות הוספתי קמח תירס פירורי לחם ביצים תמצית וניל
ומים רותחים
ואת הכדורים אני יוריד מסירה למקום איפה שזרקתי את החכות ממש ליד?
התערובת לא אמורה להיות רטובה מידי על מנת שאחרי שאתה מפדר את הכדורים באזור של החכות הכדורים יתפרקו בקרקעית לאט לאט ויצרו ענן של פידור באזור הפתיונות שלך שים מספיק מיים ככה שהתערובת נראה לך יבשה ןמתפוררת אבל עם אתה דוחס כדור ביד בלחץ הוא נשאר בצורת כדור ולא יתפרק לך בעת הפגיעה מייד במיים אלה רק בקרקעית.
המטרה היא להיע לתערובות כמה שיותר יבשה אבל עדיין מחזיקה צורה של כדור.
וכמובן עדיף להכין את התערובת במקום שתהיה טריה כמה שאפשר.
אני מכין תמיד בבית את כל החומרים ומוסיף רק מיים כבר בכנרת.