פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   התינוקיה - מוקדש לרפי כהן וסקוויד היקרים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: התינוקיה - מוקדש לרפי כהן וסקוויד היקרים (נקרא 3960 פעמים) |
הדפסה |
|
|
כל הכבוד על השחרורים נדיר בימינו  אחלה תפיסות נראה מדהים  ,מקווה לראות עוד דוחות כאלה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2012, 13:50:49 PM על ידי caza
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
גם תמונות גם סרטון וגם דגים כאלה, מה אפשר לבקש יותר. וואלה אם אתה קורה לדגים האלה תינוקות, אז מעניין איך תקרה לדגים שאני תופס  אין מה שהגיד, שאפו 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
(למי שעדיין לא יודע שי הוא נכס מפורום האח IKF ) וממלא שם תפקיד ניהולי לא פשוט ועל כך , שאפו על הזמן שאתה מוצא גם עבורנו  ותמיד עם דוחות מהנים לקריאה וללמידה, והרגת אותי עם : סבב טלפונים והחברים לתחביב בעבודה, בסידורים, שקר כלשהו וכוליי,  כבוד על השיחרורים, ונקודת הכניסה למים נראית מאד רגועה ומטעה לגבי מצב הים 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
(למי שעדיין לא יודע שי הוא נכס מפורום האח IKF ) וממלא שם תפקיד ניהולי לא פשוט ועל כך , שאפו על הזמן שאתה מוצא גם עבורנו  ותמיד עם דוחות מהנים לקריאה וללמידה, והרגת אותי עם : סבב טלפונים והחברים לתחביב בעבודה, בסידורים, שקר כלשהו וכוליי,  כבוד על השיחרורים, ונקודת הכניסה למים נראית מאד רגועה ומטעה לגבי מצב הים  נקווה בשבילו שהם לא קוראים פה כי אם כן ביום א' יחכה לו 
|
|
|
|
|
(למי שעדיין לא יודע שי הוא נכס מפורום האח IKF ) וממלא שם תפקיד ניהולי לא פשוט ועל כך , שאפו על הזמן שאתה מוצא גם עבורנו  ותמיד עם דוחות מהנים לקריאה וללמידה, והרגת אותי עם : סבב טלפונים והחברים לתחביב בעבודה, בסידורים, שקר כלשהו וכוליי,  כבוד על השיחרורים, ונקודת הכניסה למים נראית מאד רגועה ומטעה לגבי מצב הים  נקווה בשבילו שהם לא קוראים פה כי אם כן ביום א' יחכה לו  קוראים פה כמו גדולים ! וכבר מחכים לשים עליי יד  אכן נקודת הכניסה למים מטעה ומצב הים תואם כלל ... אני כבר מחכה לחורף בקוצר רוח !!!!! דרך אגב יש לי דיווח חם מהשטח ! יצאנו היום בקטנה כמה חברים ומחכה דו"ח סולידי וירוק למי שמבין... 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
(למי שעדיין לא יודע שי הוא נכס מפורום האח IKF ) וממלא שם תפקיד ניהולי לא פשוט ועל כך , שאפו על הזמן שאתה מוצא גם עבורנו  ותמיד עם דוחות מהנים לקריאה וללמידה, והרגת אותי עם : סבב טלפונים והחברים לתחביב בעבודה, בסידורים, שקר כלשהו וכוליי,  כבוד על השיחרורים, ונקודת הכניסה למים נראית מאד רגועה ומטעה לגבי מצב הים  נקווה בשבילו שהם לא קוראים פה כי אם כן ביום א' יחכה לו  קוראים פה כמו גדולים ! וכבר מחכים לשים עליי יד  אכן נקודת הכניסה למים מטעה ומצב הים תואם כלל ... אני כבר מחכה לחורף בקוצר רוח !!!!! דרך אגב יש לי דיווח חם מהשטח ! יצאנו היום בקטנה כמה חברים ומחכה דו"ח סולידי וירוק למי שמבין...  אכן סדרת תפיסות נדירה ביותר  ואם זה כשאתם יוצאים בקטנה...
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 נראה לי שהבנתי את הקטע הירוק  איזה בשורות משמחות 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|