תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
21/8/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מוקדם | גיג קטן - דאמיקי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 3 | שוחררו לגדול |
מוקדם מאוד | גיג בינוני - סקוויד ג'יג זהב אדום | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 940 גר' |
מוקדם | גיג בינוני - סקוויד ג'יג זהב אדום | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.900 |
הדו"ח:
יום שישי יצאנו בנתניה , והיה מאכזב ביותר .... אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי להשיב את כבודי האבוד ביציאת אמצע שבוע !
סבב טלפונים והחברים לתחביב בעבודה, בסידורים, שקר כלשהו וכוליי, בסופו של דבר קובע עם נפי ואלי שגם הוא מבריז בדקה ה-90.

שמועות מחברים מספרות שהטוניות עושות שמח במרכז ויש לא מעט רתיחות , ולכן הכנו את עצמו ליום שמוקדש לטהרת הטרולינג. (מי שמכיר אותי יודע שג'יג לייט אצלי זה מחלה ואני לא יכול בלי ...)
מגיעים לרידינג והים איך נאמר , לא משביע רצון , מחליטים להיכנס לרדוד ולראות איך יתקדם משם
גוררים עד לנקודה שאני אוהב במיוחד ונפי שאין לו ציוד לג'יג כלל עושה כמה סיבובים של טרול בזמן שאני מקפיץ כמו משוגע שלא ראה ים שנים.

איך שנפי מסיים את סיבוב הטרול אני מקבל נעילה על הדאמיקי ומעלה קטין שאינו מורשה כניסה לקוקפיט וחוזר למים (צילמתי עם האייפון , נראה אם אני אסתדר להעלות את השחרור שלו בהמשך...)
משכנע את נפי להוריד מדאי על אחת מחכותיו ומחליף בזריזות לסקוויד זהב אדום 80, בינתיים – אין טעם להמשיך להקפיץ 60 גר' בדריפט כזה מטורף.
לא רואה שום דבר מעניין ב- FF , ולכן כשקיבלתי את הבוווום הייתי די מופתע !
ההוק סט כבר בא על אוטומט (לא כמו בעבר הלא הרחוק שגרם לי לאבד לא מעט דגים...)
נותן לדג בראש מבלי לאפשר לו להבין מה קרה ופארידה צנועה ומופתעת מוצאת את עצמה בתוך "רשת הפרפרים" שלי.

בשלב זה הרוח נפלה כליל והים נרגע מעט, דבר שלא מנע מנפי להיפרד ממני לשלום ולהמשיך לעבודה.
השעה עוד מוקדמת אבל יש עוד על מה לפצות , ולכן מחליט לבקר בשתי נקודות שנתנו עבודה בעבר ומשם לעוף הביתה.
איך שאני מגיע לנקודה ומוריד ג'יג מקבל פצצה על הסקוויד זהב אדום ובזזזזזזזזזזז ...... נשמע למרחק, חבל רק שאין אף אחד בסביבה לשמוע – אחד הצלילים היותר ערבים לאוזן !

אחרי פייט יוצא מהכלל ובכלל לא אופייני ללוקוס בסדר גודל שכזה - עלתה לה אירדית שמשקלה נושק ל- 2 קילו
בנקודה הבאה עולים עוד שני פעוטים שקצת מזכירים לוקוס אבל פחות 30-40 סנטימטר...
כמובן ששניהם חוזרים לגדול בתקווה שאחרי שיקבלו קצת סימילק יחזרו לחמוד את הבזל שלי !
חתירה באיזי לחוף (התנאים פשוט מדהימים) ,
בוק קצר לדגים והחוצה , תהיה ארוחת ערב מעניינת היום .
שלכם שי