תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
22/8/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
9-13 | - שניצל | טלויזיה (סילגו נודד) | 12 | לא נשקלו (: |
- שניצל | טרכון ים תיכוני | 3 | לא נשקלו (: |
הדו"ח:
שלום , (:
חיכיתיי המון זמן כדי לצאת שוב לדוג אחרי הקורס קיץ שניראה כאילו אין לו סוף ! אבל בסוףף הצלחתייי לסיים תקורס בצורהה טובה אפשר להגיד ... אז חיכיתי להזדמנות שאני יוכל לצאת שוב לים לתפוס כמה טלויזיות נחמדות על שניצל , מגיע לחיפה לקריית ים ביום רביעיי ומתכנן לצאת על הבוקר בחמישי , טוב מתארגן , אוכל עושה סידורים אחרונים ויוצא לדרך ארוכה , טוב שתי דקות אני בים (: מוציא מארגן תחכה שם שניצל זורק , וטוב כמה דקות מתחיל להוציא טלויזיות תראשונה החלטתי לזרוק לים (: (אמונה תפלה - אולי יבואו יותר ככה (

אז אני ממשיך לדוג הים כבר מתחיל להיות די סוער גלים שמנפצים את המזח , ודי קשה ממשיך עוד כמה דקות מוציא עוד כמה טלויזיות אבל רואה שכבר יהיה קשה ווכמעט כולם כבר כזבו תמזח החלטתי לסיים את היום אבל מה שכן (:
אין ספק הדג הראשון שששחרתיי (: סיפק , אז יום נחמד נהנהתייי בים אחרי תקופה ארוכה בלעדיו! אוקי אני לא בבית ולא הבאתי מטען של הפלאפוןן אז אני מחר בבית יעלה תמונות דרך אגב היו כמה טלויזיות די גדולות מהרגיל (: אז זהו זה היה הדוח (: שיירבוו הימים שאני יהיה בים !