תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/8/2012 | דרום - פלמחים | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
קלמארי - | לברק-חלק | 5 |
הדו"ח:
טוב נתחיל אתמול בלילה בערך 12.00 אני מקבל סמס מחבר טוב - משעמם לי מות בוא נלך לדוג
אני אתה יודע מה יאללה מתאים לאן הולכים
ואז כרגיל בוא נלך לרידינג אז אני אומר לו עזוב הגיפ יצא אתמול מהמוסך עם הנעילות וכול הבלגן בוא ניסע למטרות
[אני חייב להסביר את המצב החבר שלי הולך איתי די הרבה לים אבל ליקנות חכה הוא עדין לא קנה קמצן מאוד קמצן ודעתן]
אני מעמס ציוד על הגיפ ויודע מראש שאני צריך להביא עוד חכה בשביל הקמצן אז לקחתי את המקל זירזור דמוים ויאללה נוסעים
נקצר את הסיפור ומגיעים לחוף אני משלב 4x4 ומתחיל לינסוע החוף
מגיעים לאזור המטרות אני בכונה לא יורד קרוב מידי לקו המים [זיבזיב ישר שוקעים]
מוציאים את הציוד ויאללה לעבודה
הוא מסתכל על המקל זירזור ועל הרולרומתחיל מה זה המקל הזה זה של ילדים קטנים אני לוקח את הטלסקופ
ואני בלב שלי אין בעיה זו היתה התוכנית מראש
כמובן שאני צריך ליקשור לו את המקל להכין את הפיתיון הוא עדין לא נוגע [ואני פראיר עושה הכול העיקר שנדוג ]
הוא מטיל את המקל אני מתפנה לעיסוקים שלי הוציא סיליקון חתיך קושר בומבט ויאללה
אני מטיל למים והוא יש איזה אכילות יופי עובר הזמן והקמצן לא מפסיק להוציא סרגוסים גדלים יפים
ותבינו כול פעם שהוא מוציא אני צריך לעזוב הכול ולעזור לו לא משנה העיקר שנהנה
עכשיו הוא גם מסתלבט עלי אתה רואה ככה דגים לא עם השטויות שלך ואני פול עצבים
עכשיו מתחיל העינין שעה 4.10 ליפנות בוקר בדיוק בדקתי פצצה במקל והרולר ]tdr] מתחיל לשחרר חוט
ומתחילה מלחמה יפה וקרב את הדג עם הגלים והופה לברק בערך קילו
אני מוציא אותו מהמים הולך לקמצן ותוקע לו את הדג לתוך הפרצוף [הוא ניבהל נשפך עליו הקפה ]ואני מתחיל מה אתה אומר על זה
אההההההההההההההההה

הוא בשוק טוטאלי מה מאיפה מתי לא יכול להיות
אני מבסוט הולך לאותו המיקום בערך אותו המרחק זורק שלושה גילגולים ובום אותו הסיפור הפעם יותר גדול
הולך לגולם עוד פעם מה אתה אומר
ככה חמישה נבלות בזמן של חצי שעה בערך
טוב אני עושה הפסקה שותא קפה פיתאום אני שם לב שהמים הגיע לגלגלים של הגיפ
אני מסתכל שייט הגיפ בתוך הזיבזיב אבל לא יכול להיות אני העמדתי אותו יותר למעלה
אני שואל את חבר שלי והוא אומר לי שהוא קירב אותו כי הוא היה צריך אור
ואני מתחיל לקלל אותו יטמבל עכשיו אכלנו אותה מה נעשה אם אנחנו שוקעים אני הורג אותך והוא שטויות מה יכול להיות
טוב אני מבין את הבלאגן
מקפלים את הציוד והגולם כמובן שלא יכול לעשות שום דבר נורמלי שם את התיקים עם הדגים מאחורי הגיפ [מזל שאני קיפלתי את החכות והכנסתי אותם לגיפ
אני מניע את הגיפ מתפלל בלב שלי שלא ניתקע שם רורס ומתחיל לנסוע אחורה הגיפ זז קצת וניתקע
והוא אומר לי תגיד מה אתה מפחד תן גז
אני נותן גז אחורה קדימה אולי חמש דקות ובסוף הצלחנו
אני אומר לו יעלה תעלה הוא אומר לי רגע אני יכניס את הדברים
הוא קורא לי אני יורד מהגיפ חושך בעינים עם כול הרווורסים והפירפורים דרסתי את הדגים ואת התיקים
והפיתיונות בקיצור סביר להניח שיש כמה דגים שעפו לתוך הבסיס
אז זהו לבנתים יש דברים מעצבנים יותר מחברים מטומטמים וצריך להבליג לפעמים