פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   זה רולר דאבל קלאץ? |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זה רולר דאבל קלאץ? (נקרא 2646 פעמים) |
הדפסה |
|
Carp_Pro
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 20, 2012, 11:38:50 AM על ידי Carp_Pro
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כן. מצורף קישור לרולר עם קצת פרטים: https://www.tackleuk.co.uk/shimano-baitrunner-10000ra-p-5087.htmlבאופן אישי לא התרשמתי מהרולרים של שימנו מבחינת הגודל בפועל מול מה שהדגם מציין. בייט ראנר 8000 נראה כמו רולר 6000 קלאסי... אני מניח מהתמונות שהוא כבר אצלך כך שחוות דעת תהיה קצת מאוחרת. לא? לגבי הקישורים לתמונות, באופן אישי אני לא סובל את האתר SIZ ולא ברור לי למה להשתמש בתמונות כ"כ גדולות... עדיף להקטין אותן ולהכניס אותן בגוף ההודעה על ידי השימוש ב-IMG וכך יהיה ניתן לראות אותן ללא כניסה לאתר SIZ.
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
איזה רולר נדיר מאיפה השגת אותו?
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
max1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני לא אוהב את המונח דאבת קלאצים כפי שרובנו משתמשים בו, זה לא דאבת קלאצים, אין רולר כזה עם שני קלאצים, הרולר הוא כמו כל האחרים,רולר עם קלאץ אחד ותוספת מנגנון שמאפשר שיחרור הקלאץ במלואו ונעילתו עם סיבוב הידית, לתשומת לבך, אין יצרן בעולם שקורא לזה דאבל קלאצ, זה הכינוי העממי, הרולר שבתמונה הינו מכשיר די בסיסי של שימנו ומותאם למים מתוקים, בסדרה הזאת גודל השפולה הוא מהליין של זירזור ולכן באופן יחסי, עם תחולת חוט בהתאם, לחברה רולרים עם מנגנון כזה שמתאים גם לים ולאחרונה גם דגם עם שפולה סרף וכמות חוט בהתאם
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
איזה רולר נדיר מאיפה השגת אותו?
זה מכונה עם דאבל קלאץ , וקלאץ אחורי, מה כל כך מיוחד בזה עם אפשר לשאול
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
זה רולר קול לדעתי
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בסדרה הזאת גודל השפולה הוא מהליין של זירזור
עד היום לא הצלחתי להבין מה לרולר דאבל קלאץ' ולז'ירז'ור...  אשמח אם תוכל להסביר את הקשר ביניהם... דבר שני, הרולר הזה בהחלט לא נמצא באזור הז'ירז'ור ובטח שלא בתוך ליין לז'ירז'ור עם משקל לא מבוטל של מעל חצי קילו וקיבולת חוט של רולר קלאסי בגודל 80 וייעוד שימוש מאד ספציפי... יש מצב שבילבלת אותו עם רולר בשם דומה ?  אגב, כנראה שאנחנו כאן בישראל לא היינו הראשונים לקרוא לרולרים מהסוג הזה "דאבל קלאץ'". כבר לפני 20 שנה יצא דגם בשם Casey Childre DC-2 double clutch spinner. הוא לא היה להיט גדול אבל הוא היה שם והוא נקרא דאבל קלאץ' 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עד היום לא הצלחתי להבין מה לרולר דאבל קלאץ' ולז'ירז'ור...  אשמח אם תוכל להסביר את הקשר ביניהם... דבר שני, הרולר הזה בהחלט לא נמצא באזור הז'ירז'ור ובטח שלא בתוך ליין לז'ירז'ור עם משקל לא מבוטל של מעל חצי קילו וקיבולת חוט של רולר קלאסי בגודל 80 וייעוד שימוש מאד ספציפי... יש מצב שבילבלת אותו עם רולר בשם דומה ?  אגב, כנראה שאנחנו כאן בישראל לא היינו הראשונים לקרוא לרולרים מהסוג הזה "דאבל קלאץ'". כבר לפני 20 שנה יצא דגם בשם Casey Childre DC-2 double clutch spinner. הוא לא היה להיט גדול אבל הוא היה שם והוא נקרא דאבל קלאץ'  המונח דאבל קלאצ' מגיע מעולם המשאיות... אביב - כנס אלי בהזדמנות ותראה במו עיניך למה זה משמש. יאללה - לך תכין תיק לביה"ס ותטען את הסוללה של הלפטופ, כי שנה"ל מתחילה 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
 |
|
|
עד היום לא הצלחתי להבין מה לרולר דאבל קלאץ' ולז'ירז'ור...  אשמח אם תוכל להסביר את הקשר ביניהם... דבר שני, הרולר הזה בהחלט לא נמצא באזור הז'ירז'ור ובטח שלא בתוך ליין לז'ירז'ור עם משקל לא מבוטל של מעל חצי קילו וקיבולת חוט של רולר קלאסי בגודל 80 וייעוד שימוש מאד ספציפי... יש מצב שבילבלת אותו עם רולר בשם דומה ?  אגב, כנראה שאנחנו כאן בישראל לא היינו הראשונים לקרוא לרולרים מהסוג הזה "דאבל קלאץ'". כבר לפני 20 שנה יצא דגם בשם Casey Childre DC-2 double clutch spinner. הוא לא היה להיט גדול אבל הוא היה שם והוא נקרא דאבל קלאץ'  המונח דאבל קלאצ' מגיע מעולם המשאיות... אביב - כנס אלי בהזדמנות ותראה במו עיניך למה זה משמש. יאללה - לך תכין תיק לביה"ס ותטען את הסוללה של הלפטופ, כי שנה"ל מתחילה  אני מכיר את המנגנון הזה, יש לי מכונה עם מנגנון כזה אצלי, אני לא מתמש בה לחוף, רק לבולוס מידי פעם וסקוויד עכשיו אני עוטף את השלוש ספרים שיש לי, הבטריה בלפטופ לא הייתה כל כך טעונה כבר שנים מחכה כבר לשיעורי ספרות ( כל השיעור אני כמובן בפורום) מי שישים לב טוב , תראו שבלימודים אני יותר פעיל בפורום  ,
|
|
|
|
max1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סביר להניח שזה באמת לא דגם זירזור, כנראה הידית הכפולה הטעתה אותי, היה לי פעם רולר זירזור דומה עם ידית כפולה. בכל אופן אין שום יצרן מכובד בעולם שקורא לרולרים האלה דאבל קלאצ. השם הנפוץ הוא bait runner וזה מעיד גם על אופן השימוש. קלאצ הוא מנגנון ויסות של כוח , מהירות וכדומה, אני בטוח שהם יודעים אנגלית לפחות כמוני וימנעו משגיאה או הטעייה כזאת
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סביר להניח שזה באמת לא דגם זירזור, כנראה הידית הכפולה הטעתה אותי, היה לי פעם רולר זירזור דומה עם ידית כפולה. בכל אופן אין שום יצרן מכובד בעולם שקורא לרולרים האלה דאבל קלאצ. השם הנפוץ הוא bait runner וזה מעיד גם על אופן השימוש. קלאצ הוא מנגנון ויסות של כוח , מהירות וכדומה, אני בטוח שהם יודעים אנגלית לפחות כמוני וימנעו משגיאה או הטעייה כזאת
מקס, האם ידוע לך מדוע הרולרים הללו מצטיינים בתכולת חוט נמוכה? יש לי גודל 8000 של שימאנו שכמו שגיא ציין (אחרי ששיחק לי בו) שתכולת החוט וגודל השפולה מתאימים לרולר 6000. למה ההטעיה הזו וחוסר האחידות בגדלים בתוך אותה החברה.
|
|
|
|
max1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא יודע, ראיתי דברים דומים בענפים אחרים כמו מזון, שימוש ביחידות מידה שונות כמו משקל, השערה שקיימת מדברת על ניסיון מכוון למנוע יכולת השוואה למוצריםי אחרים של מתחרים
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|