תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/8/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:15 | גיג בינוני - אדום | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 4 | 8 פלוס |
הדו"ח:
טוב זה דוח שרמת הריגוש בו היא מאוד גבוהה.
זה מתחיל לפני כמה שבועות בהחלטה של החלפת סירה. מחקר שוק וכוונון על כמה סירות הביא אותנו למסקנה שכדאי לבדוק קניית מנוע חדש לסירה שלנו.
קובעים עם יהמה ומרקורי פגישות אחרי יציאת דייג בשישי אבל מחליטים לעבור לפני זה בחנות בהרצליה אצל בחור בשם גיא לבדיקת רכישת מנוע דרכו. אני סקפטי לאחר שמיעת כמה לחשושים כנגד אבל בכל זאת נותן סיכוי (בכל זאת חיים ביקש). ליאור באילת ואני וחיים יוצאים ליציאה קצרה שלא הולידה דגים אבל הביאה רמזים שבהחלט הגיע הרגע לקנות מנוע חדש.
נוסעים לגיא, ולאחר שיחה קצרה וכוונון על מנוע חדש פתאום עולה הצעה של גיא על סירה חדשה ומנוע. לנו זה היה חלום בלי סיכוי אבל גיא כנראה גורם לדברים להתגשם. טלפון לליאור לאילת שמאשר (קונה סירה בשלט רחוק) והנה אנחנו במירוץ להחלפת סירה לסירה חדשה עם מנוע חדש – לא יאומן.
מאותו הרגע שכחנו מזה דייג, עונה לא עונה אנחנו בטירוף של השמשת הסירה, קניית פיש פיינדר + עין אנטי פואלינג וכו...כך שהכל יביא אותנו עד לרגע הזה של הדוח.
יציאה ראשונה בשישי, טירוף אדיר בסירה , צוות TRES (ליאור, חיים ואני) בדרך לתקלה הראשונה.
הגעה לנקודה ויש כבר סירה נוספת בנקודה. אנחנו עוד לא מתאוששים מההתרגשות והסירה השנייה מעלה אנטיאס ראשון לסירה. ממשיכים לעבוד ממולם והם שוב תופסים עוד אנטיאס. אנחנו מסתכלים על עצמנו ולא מבינים, אנחנו מעל הנקודה, המסך מראה להקה גדולה והם לא אוכלים.
ממשיכים להקפיץ והסירה השנייה ננעלת שוב והפעם כפול. חיים עולה על הבעיה ומיד משליך למים בצל שום (מהספתח של הסירה) עובר לחשמלי ואיתו ליאור ובוםםם יש אנטיאס ראשון אצל ליאור עבודה זריזה ועולה הבייבי הראשון. ליאור ממשיך לעבוד מקבל 2 התקפות ושחרורים ובוםם נוסף ועולה לו עוד בייבי. אני מקפיץ עם הסט הידני ובוווום ממש מחלקת יולדות עוד בייבי נוסף.
ממשיכים לעבודה ויש שקט מצד הדגים...אני וליאור מבקשים מאל הים שעכשיו תורו של חיים כך שזה יהיה מושלם – כל הצוות יתפוס בספתח של הסירה ואכן זה בא....אפשר לראות זאת בסרטון:
זה הזמן שוב לאודות לגיא מהרצליה על הגשמת החלום שלנו.
שירות VIP שלו ושל כל הצוות יכול לחזור רק ב:
תודה אחת גדולה.
סחתין איש.