תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
18/8/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-9 | גיג בינוני - AMOABIC 200G | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 3 | 17 |
9:00 | גיג קטן - מדאי 150ג WINGSING | פארידה פיגמה (ספרוס הפסים) | 1 | 800ג |
הדו"ח:
יום שישי עושה סידורים אחרונים שאוחל לצאת בשבת.
בדרך כלל בשבת אני עם הילדים אבל בגלל שאני יהיה בנופש בשבוע הבא,
מקבל פס מפרגן מהאישה לצאת.
הפעם סוף סוף הצלחתי לארגן יציאה עם אחד הטובים בתחום.מוני.
קובע עם רן ב5:00 ויוצאים לאותם מקומות שמצאתי את האינטיאסים ביום שלישי האחרון.
הפעם מקדמת את פנינו דרומית קלה שעם חלוף השעות מתחזקת ומברברת את הים אבל לMAKO של רן זה כלל לא מזיז.סירה מדהים שמאוד נוחה לעבודה ומחזיקה ים בלי בעיה.(אגב היא למכירה למי שמחפש כלי מצוין לדייג).
מגעים למקום הראשון ומתחילים לסרוק את האזור.הסלע די ריק אבל כ150מ ממנו יש תנועה טובה של דגים.
אני מחבר את האמואביק 200ג(גיג שעבד מעולה בצפון)ויאלה למים!!
מתחיל להקפיץ וישאר ננעל.שוב מנגן לו הצלילי היפה של הביומסטר שלי.הפעם נגן הרבה מהרגיל.הדג מפסיק לרוץ ומוני מציע שאבדוק את הקלץ.אכן היה פתוח מידי.מחזר קצת ושוב הדג פותח.איזה כיף

נועל אותו קצת יותר ומרגיש רפיון בחוט.מצמצם חוט שיהיה מתוח כל הזמן כי הדג בדרך למלה מנסה לעקוף את החוט ולהשתחרר.שוב ריצה קצרה והוא בדרך למלה.יד לזימים וסיפתח יפה על הבוקר של 6 ק"ג

כמו ביום שלישי תקף 150מ מהסלע

שוב סורקים את הסלע ושוב מוצאים אותם.להקה הרבה יותר גדולה הפעם.
מוני מקפיץ במרץ יישאר ננעל

אני שוב מוריד וננעל איך שאני סוגר את הקשת.שוב הדג פותח בריצה ואני מהדק קצת את הקלץ שינעל כמו שצריך.
רן בנתיים עוזר למוני להרים את הדג שלו לסירה.
הדג שלי עוצר ואני מתחיל לעלות אותו.4-5 דקות והוא בחוץ.עוד לא 8 ויש 3 אינטיאסים על הסירה.תענוג!!!
רן שוב מוריד וגם ננעל.הדג פותח בריצה ומפוצץ לו את הלידר(80LB)כנראה דוס סוס!!
מאותו רגע ראינו את הדגים אבל לא תקפו יותר.
כבר מתחיל להיות מאוחר ואנחנו בדרך למרינה.בדרך עוצרים במקום שהלבן לקח לי את הקאנטום ביום שלישי האחרון.לא טוב להשאיר חשבון פתוח!!
מחבר קאנטום חדש (צורה חדשה)ומקפיץ במרץ אבל אין תגובה.רן בנתיים מוריד מדאי קטן וישאר ננעל.
פייט נחמד ופארידה פסים של כ800ג עולה לסירה.איזה דג יפה זה.
טוב לכולם יש דגים והגיע זמן לחזור למרינה.תודה לרן על האירוח החם כרגיל .

הסרט יבוא בהמשך.
שבוע מצוין לכולם.