פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   כמות חוט על רולר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: כמות חוט על רולר (נקרא 2716 פעמים) |
הדפסה |
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לאחר איבוד החוט בשבוע שעבר , רכשתי חוט חדש כמובן ב EBAY, חוט ברייד 300 יארד , 80 ליברות , 043 ממ המחיר פחות מחצי מחיר בישראל , הזוי משהו .
יש לי רולר דאיווה MT500 חשמלי , וניסיתי להכניס את כל הכמות ברולר . השרתי את החוט חצי שעה במים , והתחלתי לגלול החוט ברולר ,עם קלאצ' סגור חזק בכדי לייצר לחץ על השפולה ולנסות להכניס את כל ה 300 יארד .
אני עוד זוכר שאני צריך להשאיר קת מקום ל 3 מטר שוק לידר
משום מה ,לא הצלחתי להכניס את כל ה 300 יארד , נשארו לי בחוץ כ 10 מטר.
למישהו יש עוד רעיון / שיטות כיצד להכניס להדק יותר חוט ולהכיל יותר על השפולה ?
תודה מראש למשיבים
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ברייד= בד איזה חוט זה? אולי יש קצת יותר מ-300Y תבדוק כמה נכנס במכונה לפי ליברות
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
0.43מ״מ נשמע לי קצת עבה בשביל חוט בד 80ליברות אולי זאת הבעיה, האם יש לרולר הזה מסדר חוט או שאתה סידרת אותו לבד על הרולר?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
משהו לא מסתדר לי ג'קי- ולא נראה לי שהבעיה בצורת העבודה שלך.... של איזו חברה החוט שרכשת?! ולפי נתוני היצרן- כמה מטר/יארד אמורים להיכנס למכונה?!
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2012, 23:28:35 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לפי המידע מהאתר הבא: http://www.electric-reel.com/daiwa/daiwa_seaborg500mt.htmlאמור להכנס חוט של 60 ליברות כ 350 מ', אם נעלה מעט ל 80 ליברות, אז יכנס כ 300 מ'. זה מה שרשום. יכול להיות שהחוט לא נכנס עם מספיק מתח. ? לסגור את הקלאץ' זה לא הדרך הנכונה, צריך שיהיה לחץ קבוע וקצת חזק על החוט בכל מקרה, גם 260 מ' שנכנסו כרגע, זה די מספיק
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
על פי הנתונים באתר היצרן (בד"כ הכי מדוייק) ובהנחה שלא טעיתי בדגם 80 ליברה - 240 יארד http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=242
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
השאלה הכי חשובה זה איזה חוט יש לו או יותר נכון מה הקוטר שלו.
בלי נתון זה - הכל ניחושים באספמיה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לפי האתר של דיוואה שממליצים על Saltiga® Dendoh braided line , אז חוט 80 ליברות שלהם הוא בקוטר 0.44 מ"מ. ג'קי שם פאוור פרו 80 ליברות שהקוטר שלו הוא 0.41 מ"מ .
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לפי האתר של דיוואה שממליצים על Saltiga® Dendoh braided line , אז חוט 80 ליברות שלהם הוא בקוטר 0.44 מ"מ. ג'קי שם פאוור פרו 80 ליברות שהקוטר שלו הוא 0.41 מ"מ . וזו הסיבה שנכנס לו 289 יארד במקום 240 יארד. הרי הוא טוען שנשארו 10 מטרים בלבד = 11 יארד.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
10 מטר נו שויין 
|
|
|
|
|
ג"קי לפי דעתי ומניסיוני אתה יכול לעבוד גם עם חוט 60 ליברות וזה מספיק חזק וככה יכנס ברולר יותר חוט יש לי על חלק מהרולרים 60 ליברות ולא היה לי דג שהצליח לפוצצץ חוט
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ג"קי לפי דעתי ומניסיוני אתה יכול לעבוד גם עם חוט 60 ליברות וזה מספיק חזק וככה יכנס ברולר יותר חוט יש לי על חלק מהרולרים 60 ליברות ולא היה לי דג שהצליח לפוצצץ חוט
לדעתי נימר יש סייג אחד: אם אתה עובד ממש מעל תקלת ברזל, אינטיאס של 30ק"ג ננעל- וטס לתקלה, לא נראה לי שתוכל לעצור אותו: או שייכנס לברזלים ויחתוך את החוט- ואם תנעל חזק מידי כדי לעצור אותו אז לשם שינוי החוט יתפוצץ. מה דעתך?!
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לדעתי נימר יש סייג אחד: אם אתה עובד ממש מעל תקלת ברזל, אינטיאס של 30ק"ג ננעל- וטס לתקלה, לא נראה לי שתוכל לעצור אותו: או שייכנס לברזלים ויחתוך את החוט- ואם תנעל חזק מידי כדי לעצור אותו אז לשם שינוי החוט יתפוצץ. מה דעתך?! {גם אם תעבוד עם 200 ליברות חוט} כשהאנטיאס "בורח" לתקלה אין מה לעשות בנדון לא פעם אנטיאסים "ברחו" לי לתקלות {עמודים} הסתובבו מסביבם וכאילו ידעו לאן לברוח ואז אין כמעט מה לעשות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
לדעתי נימר יש סייג אחד: אם אתה עובד ממש מעל תקלת ברזל, אינטיאס של 30ק"ג ננעל- וטס לתקלה, לא נראה לי שתוכל לעצור אותו: או שייכנס לברזלים ויחתוך את החוט- ואם תנעל חזק מידי כדי לעצור אותו אז לשם שינוי החוט יתפוצץ. מה דעתך?! רפי חוט 60 ליברות זה חוט חזק מאוד אני בדקתי כמה סוגים של חוטי בד ואף אחד לא נקרע והפעלתי לחץ גדול חוט 120 ניילון של שרק אני קורע בקלות וחוט 60 ליברות לא נקרע
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|