תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/8/2012 | ירדן צפוני והנחלים | מים מתוקים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
מ 9 בבוקר | ספינר - כסוף עם נוצה בצבע כתום שחור | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 7 | מעריך 2 וחצי קילו |
הדו"ח:
אז ככה אתמול בלילה אני מתקשר לאבא של חבר שלי ושואל אותו אם זה אפשרי מחר ללכת לדוג בפארק הירדן לשמחתי הרבה אבא של חבר שלי עונה בחיוב ואומר אין לי בעייה בכלל תארגנו את כל הציוד בבוקר נעמיס את הג'יפ ונצא..

קמים בבוקר מעמיסים את האוטו מתארגנים סנדוויצ'ים קפה ויוצאים.
חבר שלי גר ביסוד המעלה ואני אצלו בשבוע חופש, הנסיעה ארכה לא יותר מחצי שעה מגיעים מתמקמים בנקודה ופותחים ציוד מנסה עם ספינר זהב עם חרוז אדום כלוםם במשך חצי שעה לפחות שום דבר לא עולה בחכה מעביר לספינר אדום עם נקודות לבנות גם כלום שום דבר לא זז לקראת 10 וחצי ככה מחליף לספינר הנחשק מפעם שעברה שהיינו שם זריקה ראשונה זורק מגלגל ובוווום דג ראשון על החכה זה גם הדג שבתמונה הראשונה שאני מחזיק אותו ממשיכים לדוג ומפה והלאה זה פשוט מכה דג מכה דג חלוםםם עושים הפסקה קטנה נחים קצת אוכלים פיתה עם מטבוחה ורוסטביף וממשיכים בערך ב 3 מאז זריקה והלך הספינר הנחשק והגיבור ממשיך ממשיך עם הזהב הפשוט וכלום לא עולה לקראת הסוף מקבל וואחד בום עולה למים בינית ענקית בערך של קילו ואני רציני מגלגל אלי ומשתחררת באסה עמוקה..