תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
11/8/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1500 | - ספינר | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) |
הדו"ח:
קיץ אין מצב לחופשה בת כמה ימים בצפון בנחלים עם המים הקרים אגב המקום בו גדלתי , נוסע עם המשפחה לקירית שמונה מתמקם אצל אבא הילדים שלי חולים על הירדן וכל הזמן לוחצים מתי מתי אבא נלך לירדן יש מקום ספציפי שהם אוהבים בכפר בלום שניקרא "טרזן" , אמת הרבה דייג לא היה פה ושם ביניות עלו קטנות בעיקר אפילו הבן איתי הוציא אחת , ושני מפלצות ברחו לי מהידיים [לא לומד מתעצל לקחת רשת} ,אבל פייט חבל"ז עם מקל אולטרא 0עד 3.5 גרם תענוג צרוף ,בקיצור בלי לתכנן הרבה מקל באוטו עם ספינרים וויברשיין כל קפיצה לירדן מנסה את מזלי היום בזמן שהילדים חוגגים בטרזן אני הולך מתרחק מההמולה ומוצא מקום בריכה גדולה ושוב אחריה מפל די גדול ,זורק ספינר מה יהיה יהיה בזריקה השלישית או הרביעית המקל כמעט ונשמט מהידיים מדובר במקל ששוקל 90 גרם מתעשט מחזיק איזה פייט איזה כיפוף עדיין לא רואה את הדג חשבתי שפמנון איזו עוצמה לאט לאט מביא אותו אליי אני עומד על אבנים במקום גבוה מהמים מושך בעדינות עד שהדג מתגלה לא לשכוח יש גם זרם שמוסיף התנגדות ,מביא אותו לאט מרים את הדג אופס מחליק מהידיים בינית מפלצתית בעסה ולא נורא לפחות היה פייט ,ממשיך מחליף לספינר עם נקודות שחורות לדמות דבורה או פרפר מספר זריקות ושוב מקבל פייט מהסרטים אבל הפעם יוצא עם היד על העליונה .
בעצם מה זה חשוב העיקר ההנאה
חברים לכו לנחלים אחלה צינון הרגשה שקשה להיגמל ממנה ואם אתם יכולים להכפיל את ההנאה ולקחת מקל עוד יותר טוב