תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/8/2012 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6:00 | דמוי דג בינוני - Magnet sistym f 19 g | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 600 g |
הדו"ח:
אז ככה קובע ברגיל לצאת לפנות בוקר לזרזר אבל הפעם מצטייד שונה מהרגיל ...
קונה את הפופר החיה הזה פשוט כיף לעבוד איתו ממליץ עליו Duel magnet system f 19 g בצבע בורי....
מגיעים למרינה פותחים חכות שם כבל פלדה שם את הפופר ועוד לפני שמסיימים להרכיב את החכות כבר מתחילים הרתיחות במים...
קפיצה פה רדיפה שם בורי באוויר פשוט חוויה....
אני פותח עם הפופר שפריץ פה שפריץ שם ואין כלום רק נעילה קטנה שהשתחרר אחרי שנייה....
ממשיך ומחליף לדמוי ראש אדום 20 גרם של Cultiva לנסות גם לגומברים ואולי יפתיע איזה ברקודה....
זורק זריקה פה זריקה שם כלום אבל כל המים מסיבה... אפילו אפשר לראות אותם קופצים.... ולא נתפס אני ממשיך להתקדם לכיוון סוף המזח....
שם זריקה ועובד עם הפופר כמו כלב איך שהמליצו לי פה בפורום...
לעבוד כמו כלב עם מקל למטה ולתת שפריצים קטנים משגע את הגומברים....
איך התקדמתי לכיוון סוף המזח שם זריקה רחוקה מתחיל לעבוד....
מגלגל הפופר עובד יפה וגם המרחק טוב... מגיע ככה 5 מטר ממני הפופר בום פצצה על המקל....
צועק לחברים שהיו איתי "יש דג יש דג" הם רצים עלי מביאים רשת הרמה ... נלחמתי עם דג 30 שניות מקסימום חחח
הדג מוציאים ככה מטר חוט אולי 2 ויש מושך אותו ... ישר הגומבר מגיב כמו שכולנו יודעים קופץ מחוץ למים ומנער את הראש...
אני שומר על חוט מתוח שלא ישתחרר הוא דופק בדרך עוד 2 קפיצות באוויר מביא אותו לידי חבר מרים אותו ברשת ומוציא את הגומבר הראשון בזרזור..
למרות שאף פעם לא ניסתי לתפוס גומברים בזרזור
אז זהו ממשיך לנסות לתפוס עוד גומבר זורק פה זריקה שם זריקה כלום השמש כבר עלתה לא שווה ... מתקפלים ואני מרוצה עם הגומבר החתיך הראשון שלי