פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מרמיר , גומבר , וביקור של עכבר |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מרמיר , גומבר , וביקור של עכבר (נקרא 3773 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חח הרגת אותי עם העכבר  ,חוץ מאבונפחה שיצאה לטל לא היה לנו כלום עד שעות הבוקר  קאזה היו אצות? היו טיפה אצות ולא היו זרמים בכלל במים ניתן היה לעבוד עם משקולת חרוט 80 ג'ר ובזמן איסוף החוט לא היתה הצטברות משמעותית של אצות בקיצור תנאים טובים לדייג 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של ערב דייג היה לכם,גם דגים יפים גם עכבר ובעיקר צחוקים יופי של דו״ח את העכבר היית צריך לתפוס ולתפור אותו כפתיון חי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
גם יציאה בכיף הרבה צחוקים והרבה אקשן  מי צריך יותר מזה סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
דוח יפה מאוד
טוב שקיבלת את מקרה העכבר בהומור
אם זה הייתי אני הייתי צורח כמו ילדה קטנה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היה אחלה ערב  סוף כול סוף יש ים נוח,בלי סחף,בלי גלים,בלי אצות. היה מוזר שלמרות 2 קופסאות של תולעים שחיסלנו לא יצא דג אחד נורמלי לתפירה... בסופו של דבר הקלאמרי עשה את העבודה. בפעם הראשונה הגומברון עשה "ויברח" מתחת לרגליים אחרי שחתך את החוט של הריג. בפעם השניה הוא התעקש יותר מדי פעמים וגם לא היה מוכן לוותר כשנמאס לי מהוק-סטים על ריק ופשוט התחלתי לגלגל לאט לאט עד שהגיעה המכה ואז הוא חטף הוק-סט כפול לפנים...  הריג היה מכבל 60 ליברות עם קרס בודד גודל 4/0 של מרוטו. מחכה לפעם הבאה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
הוצאתי היום מרמיר כזה:)
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין ספק צור, דו"ח ענק  כל החוויות וכל הנתונים- כל סיפור היציאה על מגש ועם מיטב התבלינים... ככל שזכור לי גם דו"ח דיג הסטורי- לא זכור לי שאי פעם מישהו אירח במכנסיו עכבר ששעט לעבר ה"תולעת"...  נגמר ללא ביס- נשארת עם חוויה נהדרת- חבל שגיאצוק לא היה מוכן במצב הסרטה...  המרמור בהחלט מכובד וברכות על הגומבר...  לגבי הקטנים שלא נתפסו- מה בדבר להחזיק את המקל ביד עם הוקסט קטן?! לפי זכרוני מימים עברו- לקטנים במיוחד צריך לעזור להתפס...
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
העברת את החוויה בצורה היפה ביותר צור  בקשר לקטנים - אני לוקח את המקל של הסבידות אות סתם מקל ז'ירז'ור ישן עם מונו 30 ומחזיק אותו ביד עם קרס 6-8 חתיכת גמברי או תולעת ומרגיש את האכילות בצורה מעולה . אצלי ביום חמישי בלילה מרכז ת"א- המטרה גומבר 2 מקלות עם כבל ודג חי\פילה בורי התוצאה 1 סרגוס ענק ועוד טלוויזיות מעצבנות + 250 ש"ח לטובת עיריית ת"א ימח שמם גם על קטנוע מסכן הם דופקים קנסות ב 1 בלילה
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
צור יופי של דוח חבל שלא יצא לנו לשבת אחד ליד השני אבל מהמרחק שישבנו שמעתי את הגניחות שלך שהעכבר תיפס לכיוון ה..........
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה לי יותר עכברה עוזי
|
|
|
|
|
צור ידידי אחלה דוח מתאר לעצמי אותך מקפץ ורוקד עם הכדור הפרוותי בין הרגליים  סרטון כזה היה נכנס בטוח ל"צינור " בפריים טיים  יאללה תן טלפון שאתה מגיע למרכז 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|