|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
הסינים האלה עם כזה אכזר לב''ח
|
-------------------------------
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
להשתמש בפתיון חי זה גם לא הכי הומני אם כבר מדברים
|
שלוקי פלוקי
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כמו שאמרתי כבר בעבר על טעם ועל ריח אין מה להתוכח אבל למה לא להרוג או להמית קודם את הבע"ח הרי הטעם לא יהיה שונה 
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|
להשתמש בפתיון חי זה גם לא הכי הומני אם כבר מדברים
לפחות הדג אוכל את הפיתיון לא אתה אוכל דג זז זז 
|
חבר בצוות: משפחת סטטיה שיא אישי : מה זה משנה העיקר הכיף
|
|
|
|
יש פתגם בעברית:"נאה דורש נאה מקיים"
המבין יבין
|
שלוקי פלוקי
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש פתגם בעברית:"נאה דורש נאה מקיים"
המבין יבין
רון לו היית דג והיית נתפס היית מעדיף להכנס לשקית ולמות או לקבל פירסינג ולחזור למים.... שאלה קשה לא?
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
אני לא חושב שאם הייתי דג הייתי יכול לחשוב במושגים של מעדיף או לא מעדיף מה שהדג מרגיש זו מצוקה הישרדותית וסבל פיזי בין אם הוא מקבל "פירסינג" מחלל הפה דרך מערת האף ויציאה במצח שזה קצת יותר מפירסינג בהגדרה שלי לבין להיחנק בשקית.העניין הוא להביא חיה כל שהיא למוות הכי מהיר שאפשר היא השיטה ההומניטרית.אבל לטעון שמצד אחד התעללות זה לאכול אותם ככה ומצד שני לתפור סבידות,מרמירים,טרולוסים וכו' ולהשליך אותם לגסוס במים ולהשיב ולהשליך חוזר ונשנה זה בסדר זו צביעות לדעתי
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 09, 2012, 21:49:53 PM על ידי רון קליין
|
|
שלוקי פלוקי
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אני לא חושב שאם הייתי דג הייתי יכול לחשוב במושגים של מעדיף או לא מעדיף מה שהדג מרגיש זו מצוקה הישרדותית וסבל פיזי בין אם הוא מקבל "פירסינג" מחלל הפה דרך מערת האף ויציאה במצח שזה קצת יותר מפירסינג בהגדרה שלי לבין להיחנק בשקית.העניין הוא להביא חיה כל שהיא למוות הכי מהיר שאפשר היא השיטה ההומניטרית.אבל לטעון שמצד אחד התעללות זה לאכול אותם ככה ומצד שני לתפור סבידות,מרמירים,טרולוסים וכו' ולהשליך אותם לגסוס במים ולהשיב ולהשליך חוזר ונשנה זה בסדר זו צביעות לדעתי
מהסיבה הזאת יש מלא אנשים צמחוניים סקוויד - נהיית "רעב" בזמן האחרון
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רון בשווייץ דייג שתופס דג ולא משחרר מייד או ממית אותו מייד נקנס על ידי פקחים בעוון התעללות בחיה. לזרוק לשקית ולהמתין שימות לאיתו מחנק לא נחשב שם הומני. מה שאתה כותב בהחלט גורם אי נוחות למי שחושב על זה לעומק.
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
בהקשר לעניין לא מובן כאן . נאה דורש זו דרגה. נאה מקיים זו דרגה . נאה דורש ונאה מקיים זו דרגה הכי גדולה . נדיר אצל אנשים רגילים לראות את השילוב המנצח
" בהקשר אחר מסופר בתלמוד על רבן יוחנן בן זכאי שתלמידו רבי אלעזר בן ערך דרש לפניו בדרך במעשה מרכבה "וירדה אש מן השמים וסיבבה כל האילנות שבשדה...עמד רבן יוחנן בן זכאי ונשקו על ראשו ואמר: ברוך ה' אלהי ישראל שנתן בן לאברהם אבינו, שיודע להבין ולחקור ולדרוש במעשה מרכבה. יש נאה דורש ואין נאה מקיים, נאה מקיים ואין נאה דורש, אתה נאה דורש ונאה מקיים. אשריך אברהם אבינו שאלעזר בן ערך יצא מחלציך..." (תלמוד בבלי מסכת חגיגה דף יד/ב)."
ומהיום אל תחברו את זה כמידה אחת .
באהבה ענקית רמי
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 10, 2012, 17:34:58 PM על ידי רמי עבודת יד
|
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
|
אני שמח שכולנו כאן מבינים אחד את השני  אני מבין את ההלם שלך סקוויד ממראות כאלו כי גם אני וגם אתה בני אותה תרבות מערבית ובנוסף בצוויון יהודי.הפחד או הסלידה ממנהגים שלי ולך נראים ברוטליים ופראיים מושרשת באינסטינקטים שלנו וזה לא מפתיע כשמישהו סולד ממעשה כזה או אחר ובלי משים מבצע דבר דומה אבל ב״אדרת״ אחרת מכח ההרגל והמנהגים המקובלים באותה חברה.אני תמיד מנסה להסתכל דרך העיניים של מי שממולי ולהבין אולי מדוע בחר לעשות משהו כך או אחרת כדי לנסות לחוש את אותה ההרגשה שהצד השני חווה ולהיות שותף לה. אני אוהב את כולכם פה,אחיי שבת שלום ומבורכת לכולכם 
|
שלוקי פלוקי
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני שמח שכולנו כאן מבינים אחד את השני  אני מבין את ההלם שלך סקוויד ממראות כאלו כי גם אני וגם אתה בני אותה תרבות מערבית ובנוסף בצוויון יהודי.הפחד או הסלידה ממנהגים שלי ולך נראים ברוטליים ופראיים מושרשת באינסטינקטים שלנו וזה לא מפתיע כשמישהו סולד ממעשה כזה או אחר ובלי משים מבצע דבר דומה אבל ב״אדרת״ אחרת מכח ההרגל והמנהגים המקובלים באותה חברה.אני תמיד מנסה להסתכל דרך העיניים של מי שממולי ולהבין אולי מדוע בחר לעשות משהו כך או אחרת כדי לנסות לחוש את אותה ההרגשה שהצד השני חווה ולהיות שותף לה. אני אוהב את כולכם פה,אחיי שבת שלום ומבורכת לכולכם  
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
רון בשווייץ דייג שתופס דג ולא משחרר מייד או ממית אותו מייד נקנס על ידי פקחים בעוון התעללות בחיה. לזרוק לשקית ולהמתין שימות לאיתו מחנק לא נחשב שם הומני. מה שאתה כותב בהחלט גורם אי נוחות למי שחושב על זה לעומק. הלו הלו חברה זה רק דג כן דג אז אל תספרו לי על "סבל פיזי" ואל תיהיו עדיני נפש וכאלה ותספרו לי שמחר אתם הולכים להתנדב לצער בעלי חיים "להתעלל" בדג זה עדיין לא כמו להתעלל בכלב או חתול וקצת הגזמתם לדעתי עם "ההומנטריות" שלכם אז קחו את הדברים בפרופוציות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|