תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/8/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10 | גיג בינוני - הכל | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 7 | הרבה |
הדו"ח:
יום שלישי המיוחל הגיע גם נסיעה לצפון לדייג ויותר חשוב להיפגש עם חברים שתמיד שמח להיות איתם

אוסף את גיא מהרצליה ונוסעים לעכו מגיעים בשעה 3 וחצי ופוגשים את חמד שחזר מבולוס וממשיך איתנו לגיג
הבן אדם לא יושן וטוען שהשינה היא בזבוז זמן

ב4 מגיעים שראגא אסף וג"קי ואחרון מאמון שנותן את אות היציאה לדרך
מגיעים לנקודה ראשונה התזמורת מוכנה והמנצח על התזמורת צועק גיגים למיים וכולם עובדים במרץ והדגים לא מעוניינים לאכול על הבוקר וככה שעתיים ארוכות עוברות ומאמון מתחיל לקבל את החלסטרה והחברה אחד עולה לישון ושני נח בצד לא מעוניין לעשות גיגינג בחום
ומאסף באה הישועה קיפוף עצבני של המקל ומלחמה מתחילה והצוות כאילו נטענים מחדש כולם עם גיגים במיים
ועולה אנטיאס ראשון 11 ק"ג
מתקנים ועובדים במרץ ונעילה עצבנית אצלי ומתחילה עוד מלחמה ועוד 12 ק"ג בסירה ומכאן שקט הלהקה נעלמת
ופה מתחיל מאמון לבצע את התפקיד הכי קשה בדייג (למצוא את להקות הדגים ולשבור את הראש לאן הם נעלמו)
חיפוש של שעה ופתאום עולים על להקה חדשה ופה מתחיל ברדק שלם כל מי שהוריד גיג למיים ננעל ראשון מאמון
ומייד אחריו אני ומאמון סיפתח אנטיס יפה של 9 ק"ג ואני השני של 8 ק"ג ולאסף בורח הראשון
אני מוריד גיג למיים ומייד ננעל וגם זה בורח

מתקנים לעוד דריפת שראגא גיא ג"קי ואני נעולים והחוטים מסתבכים שראגה מצליח להוציא את הסיפתח לעונה 6 וחצי ק"ג גיא וגקי מסובכים ביחד גיא מביא את הדג שלו 3 ק"ג ומנסה לשחרר את הפלונטר והדג של ג"קי לוקח חוט ואנחנו מתרחקים עם הדריפת עד שנגמר לו החוט ועוד סוס בורח לנו וזה לא מספיק ובאמצע הדרך גם שלי קורע את הלידר מהקשר לגיג כנראה הלידר נפצע ולא שמתי לב
מתקנים גיא ומאמון ננעלים מאמון מוציא את הדג בקלות וגיא מצליח להעלות את הדג ואיך שבאים לתקוע גנץ הדג של ה 10 ק"ג מתנתק וצולל

ומפה מתחילה סידרת הפיספוסים אסף ננעל 4 פעמים וכולם ברחו גיא 3 פעמים וברחו גם לי למאמון ושרגא ברחו
בקיצור הבאנו את המסר מסתפקים להיום וחוזרים לנמל מרוצים וחלק מאיתנו יתקשו לישון בלילה היום לאחר הבריחה של הדג הכי גדול להערכתי (הכוונה אליך ג"קי)

תודה רבה לכל החברה היה כיף איתכם כל היום
ניפגש בבאות
גיא מביא את הדג עד הסירה החוט נוגע בדופן ומתפוצץ
זרזיר של סוף היום