תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
4/8/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גועש | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
- שניצל | טלויזיה (סילגו נודד) | |||
- | טרכון ים תיכוני | |||
- | סרגוס (סרגוס משורטט) | |||
- | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) |
הדו"ח:
תאריך הדו"ח: 3-4/8/12
2. זמן התפיסות: 9:00-13:00
3. מיקום: קריית ים שובר גלים
4. סוג המים: מלוחים/מתוקים/נהרות ונחלים : מלוחים
5. מצב הים: גלי, רגוע וכו' גלי מאוד ..
6. ראות: צלול/עכור וכו' עכור
7. שיטת הדיג: ז'ירז'ור/בוס/פיתיונות וכו' : פיתיונות
8. סוג הפיתיון: שניצל לא מבושל
9. סוג הדג שנתפס: טלויזיות / טרכונים /סרגוסים / אוט אט
10. משקל הדגים:לא שקלתי ..
אז נתחיל בזה שאחרי בילבולים שלא ידעתי לאן אני ילך לדוג נחשולים או קריית ים לשובר לבסוף קריית ים ...
האמת המטרה שלי הייתה אם אני הולך לקריית ים בורים ... לא כלזה הלך הבורים ואני מתכוון לחזור ולחזור עד שאני יתפוס בורי!!!
אז (קם ב7 .. בסוף הולך ב 9 ..יוצא מגיע לים אחרי כמה דקות הליכה (: עולה לשובר גליםםם רואה כמה דייגים מוציאים טלויזיות ...\ מכין תחכה
בהתחלה לא הולך , מבקש הסבר קטן מאחד שם מה הולך פה יותר שנישצל או בצק בהתחלה שמתי בצק היה לי גם וגם מבין ששניצל זורק כמה זריקות
והופ טלויזה ראשונה אצלי ביד .. ולדלי .. ממשיך לזרוק מוציאים טרכונים והדגים שציינתי שדגתי (: ממשיך לדוג ולדוג המטרה שלי הייתה בורי!!! אבל לא ): אין להקות אמרו שכבר תפסו אותם בבוקר .. ביאס אותי ממש הוציא לי תחשק אבל ממשיך לדוג מוציא בסוף איזה 30 דגים 20 .. משהו ככה אולי יותר .. לבסוף גומר שניצל (: והולך הביתה(: נכון שלא דגתי בורי (: אבל בכל זאת נהנהתי והיה שווה פעם ראשונה שאני שם ... בדרך כלל דגתי מהחוף שם אם כבר , אז היה כיף
היום : (4/8/12)
מחליט לצאת לבורי!! זורק כמה זריקות אין דגים הים סוער ..גלים לא מרגישים כלום .. , אבל ממשיך לבסוף מוציא אוט אט , אחרי זה ממשיך כמה טלויזיות ואפילו כמה טרכונים וכמה סרגוסים .. אזז כמו שהבנתם אין בורי ואין נעלייםם היתבאסתיי רצחחח , אין בורי אבל אני מתכוון לחזור ולחזור לשם !! עד שאני דג בורייי מלחמה עד הסוף חחח
אז בקשר לתמונות אני מעלה היום בערב או מחר (: בבוקר שאני יהיה בבית אין לי כבל פה ): אל דאגו נערוך (: היה מהנה ממליץ ללכת מי שבדרך כלל באזור שם דברו איתי (: שנתכנן אולי נלך .. היה נחמד (: