פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תראו מה ששני אפאצ'ים יכולים לעולל בלילה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תראו מה ששני אפאצ'ים יכולים לעולל בלילה (נקרא 2908 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חסר הסרטון
|
|
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יולי 31, 2012, 22:21:47 PM על ידי ruviva
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מה שלימדו אותך תאמין לי שישמש אותך מצוין לא נראה לי שלאויבים שלך יש כאלה כלים  עשו להם שם בית ספר כמו שצריך  מזכיר לי משחק מחשב טוב !
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא נראה לי שצריך לה חזק כדי לצפות... אין "קצ'ופ"....  סרטון מרתק, למרות שלא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה זמן לכוון טיל... אגב, כמו שזה נראה אז אולי אם הטליבנים היו צופים - היו לומדים משהו... מי שהיה נותר לשכב בשטח הפתוח מבלי לזוז- כנראה היה מזוהה כמת.. לחזור לשטח שהופגז ולשכב- ההסוואה הכי טובה כנראה... המעניין היה שהחמורים (על ארבע) נותרו לעמוד במקומם למרות כל הפיצוצים מסביב... 
|
|
|
|
|
|
|
לא נראה לי שצריך לה חזק כדי לצפות... אין "קצ'ופ"....  סרטון מרתק, למרות שלא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה זמן לכוון טיל... אגב, כמו שזה נראה אז אולי אם הטליבנים היו צופים - היו לומדים משהו... מי שהיה נותר לשכב בשטח הפתוח מבלי לזוז- כנראה היה מזוהה כמת.. לחזור לשטח שהופגז ולשכב- ההסוואה הכי טובה כנראה... המעניין היה שהחמורים (על ארבע) נותרו לעמוד במקומם למרות כל הפיצוצים מסביב...  רפי היו קטעים שהם הפגיזו אותם הם פשוט שכבו הטליבנים כיאלו הם מתים או שהם באמת היו מתים ובכל זאת הם ירו עליהם
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
נראה כמו משחק מחשב בסגנון דלתא פורס... "כן יאבדו כל אוייבך השם" 
|
|
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לא נראה לי שצריך לה חזק כדי לצפות... אין "קצ'ופ"....  סרטון מרתק, למרות שלא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה זמן לכוון טיל... אגב, כמו שזה נראה אז אולי אם הטליבנים היו צופים - היו לומדים משהו... מי שהיה נותר לשכב בשטח הפתוח מבלי לזוז- כנראה היה מזוהה כמת.. לחזור לשטח שהופגז ולשכב- ההסוואה הכי טובה כנראה... המעניין היה שהחמורים (על ארבע) נותרו לעמוד במקומם למרות כל הפיצוצים מסביב...  רפי היו קטעים שהם הפגיזו אותם הם פשוט שכבו הטליבנים כיאלו הם מתים או שהם באמת היו מתים ובכל זאת הם ירו עליהם קוראים לזה "וידוי הריגה"
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
לא נראה לי שצריך לה חזק כדי לצפות... אין "קצ'ופ"....  סרטון מרתק, למרות שלא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה זמן לכוון טיל... אגב, כמו שזה נראה אז אולי אם הטליבנים היו צופים - היו לומדים משהו... מי שהיה נותר לשכב בשטח הפתוח מבלי לזוז- כנראה היה מזוהה כמת.. לחזור לשטח שהופגז ולשכב- ההסוואה הכי טובה כנראה... המעניין היה שהחמורים (על ארבע) נותרו לעמוד במקומם למרות כל הפיצוצים מסביב...  רפי היו קטעים שהם הפגיזו אותם הם פשוט שכבו הטליבנים כיאלו הם מתים או שהם באמת היו מתים ובכל זאת הם ירו עליהם קוראים לזה "וידוי הריגה" כן אני יודע
|
|
|
|
|
|
Oded
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
חוטים מתוחים!!!
|
|
וואו מטורף, ממש call of duty
|
אוהב לדוג 
|
|
|
|
|
מדהים לראות את זה
לגבי החמור בדקה 4.28 זה בגלל שיש בן אדם שמחבה שם המזל"ט משתמש במצלמות טרמיט הפועלות לפי חום כך שזה לא משנה עם אתה שוכב יש שיטות עם שמיכות רטובות עליך וכו כדי שלא יגלו אותך
הסיבה שהם לוקחים את הזמן זה התאום בין הכוחות קרקע לבין כוחות אוויר יש תמיד את הבעיה הזו בשטח שמפעיל המזל"ט טועה בזיהוי כוחות
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ומעניין מי יתעייף ראשון- מי שרץ או האפאצי....  המזל"ט משתמש במצלמות טרמיט הפועלות לפי חום כך שזה לא משנה עם אתה שוכב
אכן כך, אבל אם יחשבו שאתה מת ענראה לא יבזבזו עוד טיל. ממה שראיתי- ירו שוב על "שוכבים" שזזו ולא על אלו שלא זזו...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|