תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/7/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
1900 | דמוי דג גדול - וייברשיין טייגר | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 4 | אוליי 1 קג |
הדו"ח:

ברים ישירות מהמלוחים אחרי הלברק החמוד
יוצא צפונה לביקור משפחה וסידורים ..כמובן מנצל את ההזדמנות וקופץ לנקודה האהובה עליי בין מפלים ועצים דשא וכייף ,מגיע למקום בשעה 1800 עדיין השמש חזקה מנצל ונכנס למים אולה אולה איזה מים קרים איזה כייף ממתין זמן מה ושצף הקייאקים מתחיל להאט יוצא מהמים מרכיב את הוויברשיין 6 גרם עם פסים צבע ירוק טייגר ומתחיל לעבוד בכייף מידי פעם מפסיק עד שהקייאק חולף אותי ,וואוו איזה קייאק שלוש יפיפיות ......מציע להן להצטרף והם צוחקות ועושות לי שלום , וככה חוזר חלילה ללא תגובה מיצד הביניות החמודות מידי פעם מבחין בביניות עולות בצ'יק טורפות משהוא טעים ונעלמות להן ב"מעמקים" של הירדן לציין שאני אוהב לעבוד במים שקטים ועמוקים שם היו לי תפיסות של ביניות גדולות למרות שהסיכוי לתפוס יותר הוא אחרי המפל , בשעה 1900 אחרון המוהקיאיקים עובר זורק את הדמוי נותן לו קצת להיסחף עד 20 סמ לפני המפל ומתחיל לגלגל וכאן מתחיל האקשן ממש ליד השיחים עולות שלוש ביניות קטנות מאוד שחזרו למים מיד ואחת שהייתה ראויה לצילום . זהוא חברים אחלה ערב חמוד וצונן חשוב מאוד במיוחד בחום הכבד שלנו ...........הביניות כולן חזרו לביתן