פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   ירדן, חשבון |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ירדן, חשבון (נקרא 1152 פעמים) |
הדפסה |
|
|
יצאתי יום שישי בבוקר לכינרת, לז'ירז'ור. חוף צפוני, משעה 5.45 עד 7 בקושי יש תקיפות, השלל 2 מושטים שחוזרים למים. יכול להיות שמרב חום נהיה מרק דגים? מחליט לחתוך לירדן, גשר אריק הישן, בטח יהיו ביניות. בין 7 ל9 כ ל ו ם! משני צידי הגשר, נסיתי במעלה הזרם ובמורד. מה שכן, הלכו לי 3 דמויים(חובה) כ100 ש' ומשהו כמו 3 ליטר זעה. לא כיף. 2 מזרזרים בגדה ממול דגו תוך טיולים במים, שעתיים והשלל 1 בינית בינונית. מה קורה פה? יכול להיות שניגמר/ניפסק הזירזור? לפני חודשיים היה הרבה יותר טוב, (וגם פחות חם) היו הצלחות בסופ"ש?
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יצאתי יום שישי בבוקר לכינרת, לז'ירז'ור. חוף צפוני, משעה 5.45 עד 7 בקושי יש תקיפות, השלל 2 מושטים שחוזרים למים. יכול להיות שמרב חום נהיה מרק דגים? מחליט לחתוך לירדן, גשר אריק הישן, בטח יהיו ביניות. בין 7 ל9 כ ל ו ם! משני צידי הגשר, נסיתי במעלה הזרם ובמורד. מה שכן, הלכו לי 3 דמויים(חובה) כ100 ש' ומשהו כמו 3 ליטר זעה. לא כיף. 2 מזרזרים בגדה ממול דגו תוך טיולים במים, שעתיים והשלל 1 בינית בינונית. מה קורה פה? יכול להיות שניגמר/ניפסק הזירזור? לפני חודשיים היה הרבה יותר טוב, (וגם פחות חם) היו הצלחות בסופ"ש?
אני וצור גם היינו בשבת בירדן מ 5 בבוקר ועד 11 בצהריים גם מתחת לגשר גם בנקודות אחרות ולא היה כלום מלבד בנית קטנה של 300 גרם, כנראה יש איזה הפוגה קטנה 
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
יכול להיות שחם להם מדי יש דבר כזה?  אם כן אז יכול להיות שהם עולים צפונה ששם המים יותר קרים
|
-------------------------------
|
|
|
|
איפה גיאצו'ק  רק הוא מדבר בינית , שיעשה תשאול וידווח מה קורה? 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
הם עולות צפונה לכיוון פארק הירדן המים שם נעימים אני אומר את זה מכיוון שכל זריקה שלי למים יצאה בינית אתם ראיתם בדוח ועוד 4 ברחו לי ועוד כמה ששוחררו שווה לשלם שם כניסה בשביל דייג מוצלח בהצלחה !!
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
הם עולות צפונה לכיוון פארק הירדן המים שם נעימים אני אומר את זה מכיוון שכל זריקה שלי למים יצאה בינית אתם ראיתם בדוח ועוד 4 ברחו לי ועוד כמה ששוחררו שווה לשלם שם כניסה בשביל דייג מוצלח בהצלחה !!
המים בכל הירדן אותה טמפרטורה בערך אחי, לדעתי יש סיבה אחרת, נגיד בגשר אריק ראיתי אנשים עם רשתות , אז בטוח בעוד מקומות בירדן יש דייגי רשתות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|