טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 28/7/2012 | בריכות דיג ומאגרים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| פתיון בשרי אחר - | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 7 | 40+\- |
הדו"ח:קצת באיחור אבל לא נורא אז בקצרה (באייפון נגמרת הסוללה) אני ומישה (misha) ועוד שתי חברה הולכים לדייג ספמנונים אני וחבר מתקדמים ראשונים ומישה ורון באים קצת יותר מאוחר בזמן שחיכינו להם עצרנו במקום קטן לבדיקה ואחרי כ 15 דקות כבר ניתפס השפמנון הראשון קילו 300 אם אני לא טועה והיה עוד כמה אכילות אבל כול פעם הדג היה ניכנס לתוח עץ שהיה במים וניתקה שם ואז מישה ורון באו והלכנו למקום אם הדגים הגדולים (עד 50 קילו ושתיי מטר עורך) שם בהתחלה לא היה כלום רק כמה אכילות וזהו לא יצא דג אחד ב10 האכילות הראשונות ואז היתה הפסקה של רבע שעה בערך ובוםםםםם דג ראשון על החכה ויוצא מהמים משהו כמו 4 קילו וישר עוד אחד בערך באותו משקל ואז מתחילה החגיגה אצלי לא יודע למה רק אצלי בקיצור לי יצא 6 דגים גדולים ולרון (הדייג המתחיל) יצא אחד בערך 4 וחצי קילו וזה הדג הראשון הגדול שלו מה אני יגיד היה כיף לא נורמלי לתפוס שפמנונים על לייט וגם לשבת אם החברה עד הפעם הבאה (אני לא יכול להעלות תמונות מהאייפון אז איך שאני יהיה בבית ולא בבסיס יהיו תמונות לצערי הרב אני לא מוצא את כול התמונות רק את זאת
|
|
עריכה אחרונה: יולי 30, 2012, 17:13:26 PM על ידי טושקאן
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה כיף אחי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה שהיו לכם "פייטים" אדירים- עם כאלה גדלים וציוד קל... ממתינים לתמונות- ובינתיים שמור על המולדת...  מעניין למה תקפו רק אצלך...  מה דעתך- מיקום?! מזל?! או צורת הריג?!
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה שהיו לכם "פייטים" אדירים- עם כאלה גדלים וציוד קל... ממתינים לתמונות- ובינתיים שמור על המולדת...  מעניין למה תקפו רק אצלך...  מה דעתך- מיקום?! מזל?! או צורת הריג?! הם תקפו גם אצלי פשוט השתמשתי כמעט כל הדיג בפיתיון לבבות עוף והם היו מוקפאים המון זמן ולא טריים, ואז כששמתי פתיון חזה עוף כמו שדימה השתמש מההתחלה, התחילו גם אצלי התקיפות.. פעמיים הייתה לי מכה רצינית וברח הדג :\ מבאס..
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
נראה שהיו לכם "פייטים" אדירים- עם כאלה גדלים וציוד קל... ממתינים לתמונות- ובינתיים שמור על המולדת...  מעניין למה תקפו רק אצלך...  מה דעתך- מיקום?! מזל?! או צורת הריג?! הם תקפו גם אצלי פשוט השתמשתי כמעט כל הדיג בפיתיון לבבות עוף והם היו מוקפאים המון זמן ולא טריים, ואז כששמתי פתיון חזה עוף כמו שדימה השתמש מההתחלה, התחילו גם אצלי התקיפות.. פעמיים הייתה לי מכה רצינית וברח הדג :\ מבאס.. כן אבל לי היה שתי חכות והרוב היה בלייט רוב הסיכויים בגלל הריג הקל
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מישה אחלה דוח כל הכבוד! חבל שאתה לא יכול להעלות תמונות 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מישה אחלה דוח כל הכבוד! חבל שאתה לא יכול להעלות תמונות  חח איתמר זה הדו׳ח שלי לא של מישה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
איזה יופי של יציאה הייתה לכם עם מפלצות על לייט פשוט תענוג 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איזה יופי של יציאה הייתה לכם עם מפלצות על לייט פשוט תענוג  ואחרי כמה בירות היה בכלל פצצה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
איזה יופי של יציאה הייתה לכם עם מפלצות על לייט פשוט תענוג  מה שאמר אנדרי כיף איתם עם הלייט  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איזה יופי של יציאה הייתה לכם עם מפלצות על לייט פשוט תענוג  מה שאמר אנדרי כיף איתם עם הלייט  בהצלחה בבאות תודה
|
|
|
|
יוסי .ל
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
50
|
|
טושקאן, איזה קרס השתמשתם?
|
זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי!! ותודה לילד עומריקי שלי שהכניס אותי לדייג,אוהב אותך
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחכים לתמונה של 50 קילו / 2 מטר אורך... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 ללא מילים ..... שמח לראות שאתה מחלים במהירות וחוזר לשיגרה  שמור על עצמך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|