אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני בן 11 אני דג כבר 4 שנים מכור לזה שאי אפשר להסביר
אברום היקר. אם אלו התוצאות שאתה משיג כעת , אתה בהחלט צפוי לגדולות !  תענוג חבר.  חחחחחחחחחחחחחחחח מאוד קל היה להוציא את ה2 וחצי ק"ג חצי דקה והוא היה בחוץילד מהכיתה שלי אומר שהוא הוציא היום טונה בז'ירז'ור אני לא מאמין לא כי ראיתי את הים היום וזה לא אפשרי הוא אומר שה2 וחצי קילו הוא אומר שזה קילו וזה לא נכון אני מאמין בעצי מחפש את היותר גדולים בירקון חחחחחחח אני מחפש מקום אם מישהו מכיר מקום בירקון של שפמנונים גדולים שיפנה אליי בפרטיתודה
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
יופי של הנאה חברה ... תהנו מדיג אל תשכחו ...דגים שלא אוכלים מחזירים למים ! 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
אברום היקר. אם אלו התוצאות שאתה משיג כעת , אתה בהחלט צפוי לגדולות !  תענוג חבר.  חחחחחחחחחחחחחחחח מאוד קל היה להוציא את ה2 וחצי ק"ג חצי דקה והוא היה בחוץילד מהכיתה שלי אומר שהוא הוציא היום טונה בז'ירז'ור אני לא מאמין לא כי ראיתי את הים היום וזה לא אפשרי הוא אומר שה2 וחצי קילו הוא אומר שזה קילו וזה לא נכון אני מאמין בעצי מחפש את היותר גדולים בירקון חחחחחחח אני מחפש מקום אם מישהו מכיר מקום בירקון של שפמנונים גדולים שיפנה אליי בפרטיתודה מסכים עם טל ואתה בהחלט צפוי לגדולות ואל תקשיב לאף אחד אל תיתן לאף אחד להרוס לך את האושר שאתה מוציא דגים גדולים אם הוא אומר שהוא הוציא טונה בז'רז'ור והשפנון זה קילו תן לו שיגיד הכל מתוך זה שהוא מקנא בך
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כל הכבוד אחי נחמד להשתעשע אם שפמנונים שאין דגים בים, אני מדמיין או שהילד שלידך יוצא מהמים של הירקון?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אברום היקר. אם אלו התוצאות שאתה משיג כעת , אתה בהחלט צפוי לגדולות !  תענוג חבר.  חחחחחחחחחחחחחחחח מאוד קל היה להוציא את ה2 וחצי ק"ג חצי דקה והוא היה בחוץילד מהכיתה שלי אומר שהוא הוציא היום טונה בז'ירז'ור אני לא מאמין לא כי ראיתי את הים היום וזה לא אפשרי הוא אומר שה2 וחצי קילו הוא אומר שזה קילו וזה לא נכון אני מאמין בעצי מחפש את היותר גדולים בירקון חחחחחחח אני מחפש מקום אם מישהו מכיר מקום בירקון של שפמנונים גדולים שיפנה אליי בפרטיתודה כל הכבוד אברום הערה - בתמונות אתה מחזיק מקל בוס - למיטב זכרוני, מקל בוס לא עושה בזזזזזז הערה שניה - במקום חחחחחחחח תשתמש באייקון  או  או  או מה שנראה לך. אנחנו פה נגד חחחחח למינהם 
|
|
|
|
|
וואלהההההההההה ילדי העתיד אתם יופי של תפיסות . אם איזה פיתיון עבדתם ?
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חמודים, רק לראות את התמונות שלכם מקבל חיוך. כל הכבוד 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
דגנו עם בצק פעם ראשונה שאני מכים בצק כזה טוב אני מתכוונן אם התחרות זריקות יהיו קרוב לאזור שלי אני ואבא שלי משתתפים יש לי זריקות רחוקות מאוד ותודה לכל מי שהגיב ובירך תודה רבה אני יודיע לחבר שלי ובטח הוא גם ימסור לכם תודה אז תודה ררבה מי שרוצה להגיב עוד יכול בכיף
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
דגנו עם בצק פעם ראשונה שאני מכים בצק כזה טוב אני מתכוונן אם התחרות זריקות יהיו קרוב לאזור שלי אני ואבא שלי משתתפים יש לי זריקות רחוקות מאוד ותודה לכל מי שהגיב ובירך תודה רבה אני יודיע לחבר שלי ובטח הוא גם ימסור לכם תודה אז תודה ררבה מי שרוצה להגיב עוד יכול בכיף
יש איזה תחרות זריקות שאנחנו לא יודעים עליה 
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
כע אבל ביינתיים מתכננים
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
כע אבל ביינתיים מתכננים
מי נתן לך את המידע הכנראה מסווג הזה?
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
תחרות זריקות לאורך אמיתי אמיתי
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אם מישהו יודע איפה יש בירקון שפמנונים ענקיים שירשום לי כאן תודה
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
כל הכבוד על שבירת השיאים. יופי של תפיסות ובטוח שעוד תשבור את השיא הזה. 
|
|
|
|
|
תחרות זריקות לאורך אמיתי אמיתי
אברום הדיון הזה שראית הוא היה רק הצעה לא באמת מתכננים תחרות כזו
|
|
|
|