תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/7/2012 | דרום - פלמחים | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
0600 | דמוי דג קטן - ECOGEER | לברק-חלק | 1 | חמוד |
הדו"ח:
טוב ממה להתחיל , אמת שחיכיתי לחמוד הזה הרבה זמן ,מתכנן יציאה היום לזריחה מתלבט בין מקל אולטרא מיקרו לייט 0 עד3.5 גרם בסוף מחליט מקל 3 עד 15 גרם שנירכש לאחרונה ,גל חבר צמוד לדייג מסמס לי סרגוסים ואוליי לברק אני מחליט לתת צאנס לשניהם בלי הרבה ציפיות מגיעים לנקודה 0500 האור מתחיל לבצבץ הים מראה כעס כלשהוא הרבה קצף וצבע חום היו7 איתנו עוד שני חברים גיל ויוסי מואס מתחילים עבודה נהנים מהכייף של הבוקר ,אי אפשר לאמר שהיה קריר אבל לא היה חם ,כייף, אחרי חצי שעה עבודה אחרי נזמן קצר ללא פרי ,החברה לאט לאט מתקפלים למקום אחר וזזים צפונה לזרזר סרגוסים אני מחליט הפעם אני לא זז מהנקודה ,היו שם זרמים חוזרים מערבולות וקצף אחלה מקום ממשיך עבודה עם סיליקון מיסוג גראב גיג הד בולט, לידי בחור עם אישתו מנסה לדוג פיתיון אני מחליט להחליף לדמוי קטן פאלאפל צבע זהב גב שחור טייגר לאור הצבע של המים דמוי מיסוג ECOGEER והדייג הזה אומר לי מה באמת עם זה אתה מנסה לדוג אמרתי לו כן וכחמש דקות לאחר מיכן מקבל את הכיפוף יציאת חוט קטנה והלברק בדרך החוצה ,הדייג מסתכל עליי ואני אומר לו נו "מה אתה אומר "אפשר לתפוס בשיטה הזו איזו התלהבות זהוא ככה בקטנה ממשיך לעבוד בנקודה עד השעה 0730

זהוא אחלה בוקר היה בלי הרבה ציפיות יציאה בשביל הכייף ובשביל הספורט ואם בא אז מה טוב והוא בא ויש ארוחה לשישי
שיהיה אחלה שבת לכולם .