פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   אינטיאס ראשון בג'יג ..לשבוע הזה ..מוקדש לרוני שמר |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: אינטיאס ראשון בג'יג ..לשבוע הזה ..מוקדש לרוני שמר (נקרא 5024 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
האהלן מאמון השימחה גדולה אצלכם ואנו חברי המרכז
מפרגנים ובגדול לקרוא דוחות מהצפון ישר כוח וקדימה לחמורים הגדולים
תודה עמוס והפרגון הדדי טל סיפר לי ( לפני שנסע לחו"ל ) שהייתה לכם חגיגה לא פחות עם כמה אינטיאסים וכמה שחורות כמה טוב לשמוע שהתחילו גם במרכז ..נקווה שגם בדרום זה יתחיל
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כל הכבוד על התפיסות המרשימות...... הח"מ יחכה שדג האנטיאס יגיע כבר לחוף ואולי השנה יגשים את חלומו ........  שאפו  דוד שובל
|
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דוח ולא רק ביום ראשון , מזל שיש אותך גם פעמיים בשבוע  ואברך אותך שתזכה אפילו ליותר, גם ביציאות וגם בתפיסות  עוד בפנים וכבר שני אנשים נעולים ..חיים ונביל !! שניהם עם אינטיאסים וזה היה ברור לעין עם צורת
המקל והמשיכה וכיוונה !! גם אני רוצה ללמוד איך מזהים אינטיאס , מה השוני בהתנהגות שלו אחרי הנעילה ? הוא מנסה להתרחק מהסירה, או דווקא יורד למטה ? עדי , כשאתה עולה צפונה לדעת איך מזהים כנס אלי וכך אותי איתך  הדו"ח + הסרטון המושקע עלי  מאמון , תסדר איזה מפגש חברים על הסירה או שאני מתחיל לצעוד ברגל לעכו כמו כנפו ההיא  עם דגל הפורום על הגב 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
דוח ולא רק ביום ראשון , מזל שיש אותך גם פעמיים בשבוע  ואברך אותך שתזכה אפילו ליותר, גם ביציאות וגם בתפיסות  עוד בפנים וכבר שני אנשים נעולים ..חיים ונביל !! שניהם עם אינטיאסים וזה היה ברור לעין עם צורת
המקל והמשיכה וכיוונה !! גם אני רוצה ללמוד איך מזהים אינטיאס , מה השוני בהתנהגות שלו אחרי הנעילה ? הוא מנסה להתרחק מהסירה, או דווקא יורד למטה ? עדי , כשאתה עולה צפונה לדעת איך מזהים כנס אלי וכך אותי איתך  הדו"ח + הסרטון המושקע עלי  מאמון , תסדר איזה מפגש חברים על הסירה או שאני מתחיל לצעוד ברגל לעכו כמו כנפו ההיא  עם דגל הפורום על הגב  אבי "כך לא בונים חומה " תתארגן עם אנשים קבע לי יום ותאריך ואם חסר אנשים אני אשלים ( להתרחק מיום ראשון כי תמיד  קבעת יום והודעת!! ..אני אדאג לסירה מיידית  יללה תכה בברזל בעודו חם ..הדגים לא יחכו לחורף ...תן לנו בראש 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
המקל והמשיכה וכיוונה !! גם אני רוצה ללמוד איך מזהים אינטיאס , מה השוני בהתנהגות שלו אחרי הנעילה ? הוא מנסה להתרחק מהסירה, או דווקא יורד למטה ? עדי , כשאתה עולה צפונה לדעת איך מזהים כנס אלי וכך אותי איתך  הדו"ח + הסרטון המושקע עלי  מאמון , תסדר איזה מפגש חברים על הסירה או שאני מתחיל לצעוד ברגל לעכו כמו כנפו ההיא  עם דגל הפורום על הגב  אבי "כך לא בונים חומה " תתארגן עם אנשים קבע לי יום ותאריך ואם חסר אנשים אני אשלים ( להתרחק מיום ראשון כי תמיד  קבעת יום והודעת!! ..אני אדאג לסירה מיידית  יללה תכה בברזל בעודו חם ..הדגים לא יחכו לחורף ...תן לנו בראש  כמו שאומרים : "זרקת כפפה , אני ירים  "
|
|
|
|
|
אבי תוסיף אותי לרשימההההההההההה!!!!! דוד שובל
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה עדי ..אבל בחיאת ..תן עוד כמה ברכות כאלה
וכן אפשר בקלות לזהות איזה סוג דג למטה אפילו במבט זריז
לא רק סוג הדג גם הערכת המשקל
וכן אינטי בד"כ דווקא יורד למטה ..שחורות בד"כ עושות הרבה בלגן ורצות לכל הכיוונים ובמקרים
כאלה עדיף שכולם ירימו חוטים אחרת סבתוכה בחוטים !!
אינטיאסים קטנים 5-6 קילו בד"כ מנסים להתנער בשביל להשתחרר ואותה תנועה עוברת למקל
ובכך אפשר לנחש גם את המשקל
דו"סים עד הספרה 2 בצד שמאל נוטים לרדת למטה ורק למטה בצורה רציפה
עטריסים זה סיפור אחר לגמרי ..לאחר שהגיע עד לקרקעית שם הילוך וכמו רכבת יכול לקחת
50-70 מטר בלי שיראה או יספור מי מחזיק אותו אי שם למעלה
יעידו המון אנשים שהיה להם אינטיאס או כל דג אחר בחכה
כמעט וכל הערכות המשקל יצאו מדויקות וזה כולל היציאה הזו
...הקליעה כמעט בול ( סוג ומשקל ) לפי התנהגות הדג וזה נכון גם לשחורה !!
תודה על התשובה המלמדת  הבעיה שאני ואבי עדיין לא הבנו  עד שלא נראה לא נבין  אבי תתכונן 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
תודה עדי ..אבל בחיאת ..תן עוד כמה ברכות כאלה
וכן אפשר בקלות לזהות איזה סוג דג למטה אפילו במבט זריז
לא רק סוג הדג גם הערכת המשקל
וכן אינטי בד"כ דווקא יורד למטה ..שחורות בד"כ עושות הרבה בלגן ורצות לכל הכיוונים ובמקרים
כאלה עדיף שכולם ירימו חוטים אחרת סבתוכה בחוטים !!
אינטיאסים קטנים 5-6 קילו בד"כ מנסים להתנער בשביל להשתחרר ואותה תנועה עוברת למקל
ובכך אפשר לנחש גם את המשקל
דו"סים עד הספרה 2 בצד שמאל נוטים לרדת למטה ורק למטה בצורה רציפה
עטריסים זה סיפור אחר לגמרי ..לאחר שהגיע עד לקרקעית שם הילוך וכמו רכבת יכול לקחת
50-70 מטר בלי שיראה או יספור מי מחזיק אותו אי שם למעלה
יעידו המון אנשים שהיה להם אינטיאס או כל דג אחר בחכה
כמעט וכל הערכות המשקל יצאו מדויקות וזה כולל היציאה הזו
...הקליעה כמעט בול ( סוג ומשקל ) לפי התנהגות הדג וזה נכון גם לשחורה !!
תודה על התשובה המלמדת  הבעיה שאני ואבי עדיין לא הבנו  עד שלא נראה לא נבין  אבי תתכונן  מוכן 
|
|
|
|
Maor slootzky
|
לפי שיטת זרחין ומר גבלו חבר פורום  
מנותקגיל:
44
אלוהים אוהב אותי!
|
|
מאמון היקר , במקצוע שלי יש האומרים כי מה שקדוש לא נשרף , כשמאמנים וחזק אז דברים מתגשמים . אם חבר נותן לך ברכה מהלב כמו שצריך ובאמת מתכוון אז אין סיכוי שלא תתגשם הנבואה . הרי אמר לפני כמה שנים פרוייד כי הנבואה מגשימה את עצמה.
מקווה בשבילך שהערב תעשו בית ספר אתה ורוני בחסכה !!!
ונראה אם אני מאחל מהלב או לא....
מאור
|
תמיד רוצה לדוג אבל לא תמיד יכול אך... הייתי מת להפשיט אותך לאור נרות קצת מוסיקה ברקע , למרוח אותך בדבש טהור... להכניס לחדר נחיל דבורים ולברוח... חחח
|
|
|
|
מאמון היקר , במקצוע שלי יש האומרים כי מה שקדוש לא נשרף , כשמאמנים וחזק אז דברים מתגשמים . אם חבר נותן לך ברכה מהלב כמו שצריך ובאמת מתכוון אז אין סיכוי שלא תתגשם הנבואה . הרי אמר לפני כמה שנים פרוייד כי הנבואה מגשימה את עצמה.
מאור
מאור בברכת אינשאאללהה יארטטטטטטט אחי
|
|
|
|
fish_a
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של תפיסות בסירה  כנראה שה10 +ק"ג, זה אכן העתריסים של פעם  נקווה לשיפור הכמויות שבוע הבא
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאור
תודה מאור  אכן איחלת מהלב  חיפה - נצרת ...תיקו  פתח תקווה - טל אל .....תיקו  וכל ארבעת הדייגים יצאו מעכו בתיקו שווה לכולם  דוח בקרוב 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
מאמון החיוך שלך אומר הכל על היציאה הזו ונראה שבחירת הנקודה הייתה מוצלחת בהצלחה בהמשך ומה עם קורה העתריסים ?
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון החיוך שלך אומר הכל על היציאה הזו ונראה שבחירת הנקודה הייתה מוצלחת בהצלחה בהמשך ומה עם קורה העתריסים ?
תודה קמי בשונה מאותם שנים יש לנו בסירה כמעט ובכל עונה דג בודד או 2 לכל היותר שאפשר לקרוא לו באמת עתריס נקווה שגם העונה הזו לא תאכזב ויהיה עוד דבר כזה בסירה 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|