Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 21/7/2012 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בוקר | ניקל קטן - ציקדה | אמנון מצוי (עדדי) | | עדיף מכלום חח |
הדו"ח:עוד בוקר באגם . אני מניח שאם כל הזמן היו אכילות והסלסלאות היו תמיד מתמלאות היה משעמם . הבוקר אלוהי הדייג כנראה החליט לשבור לי את השגרה . דבר לא עבד לי , ואם זה לא הספיק גברת עם בוס החליטה להראות לי בתמימותה למה הדברים הבסיסיים נקראים ככה . הבוקר נגמר מוקדם בגלל עומס החום ועד אז בקושי הספקתי להרטיב את הסלסלה . כמה מושטים משועמים תקפו את הציקדה הכופה עם פס כחול , כמובן שכולם שוחררו אחרי תמונה למזכרת . התמונה של התוצאה היא בעיקר מזכרת בשבילי שזה אכן קרה .  וכשאין אקשן במים מתחילים להסתכל סביב , לפחות הנוף לא מתהפך כל שבוע   כבר בדרך הביתה מתכנן אסטרטגיה ליציאה הבאה . שבוע טוב לכולם
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דו"ח וכן לפעמים השיטה הישנה והאהובה (בוס) עובדת יותר .. לך תבין דגים 
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
אחלה דוח, דגים יפים 
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
כמה כוכבים יש... אבל לנו יש קר אחד 
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
דני לא רק אצלך היה יבש גם אצלי ואצל אלון היה דייג דליל אם תסתכל בתמונה של הנוף שצילמת לדעתי תראה את הגורם למצב שמים מעוננים ומים לא רגועים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש גם ימים כאלו... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
יש ימים טובים ויש פחות לא נורא העיקר נהנתה 
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
דני לא רק אצלך היה יבש גם אצלי ואצל אלון היה דייג דליל אם תסתכל בתמונה של הנוף שצילמת לדעתי תראה את הגורם למצב שמים מעוננים ומים לא רגועים
גם חברים שהיו איתי לא זכו ליותר מדי תקיפות . אם לא הגברת עם הבוס הייתי מסכים איתך צור , רק שלא נראה לי שהמצוף שלה הסתיר לדגים את התנאים שהם ראו מסביב לניקל שלי חח כאין אכילות יש המון . 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
גם חברים שהיו איתי לא זכו ליותר מדי תקיפות . אם לא הגברת עם הבוס הייתי מסכים איתך צור , רק שלא נראה לי שהמצוף שלה הסתיר לדגים את התנאים שהם ראו מסביב לניקל שלי חח כאין אכילות יש המון .  לפיתיון יש ריח לדמוים לא והם כנראה נראים אחרת בתנאי אור שונים גם לידינו עמדו בוסניקים שתפסו
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
גם חברים שהיו איתי לא זכו ליותר מדי תקיפות . אם לא הגברת עם הבוס הייתי מסכים איתך צור , רק שלא נראה לי שהמצוף שלה הסתיר לדגים את התנאים שהם ראו מסביב לניקל שלי חח כאין אכילות יש המון .  לפיתיון יש ריח לדמוים לא והם כנראה נראים אחרת בתנאי אור שונים גם לידינו עמדו בוסניקים שתפסו  יש לי גם ריח בשביל הדמוים ( טריגר ספריי ) וגם לא עזר , גם לא הייתה הבעיה . הייתי רוצה לחשוב שיש לי ארסנל די מלא לדייג באגם . לכן כשלא הולך אני מחפש את הבעיה אצלי .
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני עדיין חושב שאם אצל מספר מז'רז'רים לא הלך יש קשר למזג האוויר גם לי יש ארסנל מכובד וניסיתי את כולו
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה של דוח קצרצר וקולע! לפחות חלק מהמושטים הראו נכונות! שאפו על השחרור 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני
אולי זו המחלה הזו שהם מאבדים את הראיה ואז למזון יש אטרקטיביות שאין לדמוי.
מזון עומד הוא כנראה אטרקטיבי יותר מאשר מזון זז בטח עבור העיוורים שמפספסים אותו.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
צודק בזה ..אם הסלים מלאים כל בכל יציאה הופך למשעמם  העיקר שאתה נהנה מהיציאה עצמה  יופי של דוח ותמונות  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
קצת דגים והרבה הנאה, הכינרת משאירה לך מתיקות עם רצון לשחזר את ה"טעימה". אהבתי את הדוח  כבר בדרך הביתה מתכנן אסטרטגיה ליציאה הבאה .
יכול להיות שהאסטרטגיה החדשה כוללת נטישת האגם לטובת הירדן ? 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|