איך אני שם על הקרס פתיון מכל סוג שיש ? גמברי/קלאמרי/תולעים/שניצל . והאים ישנם עוד סוגים של פתיונות שלא שמעתי עליהם, והאים לכל סוג של דג ישנו פיתיון מסויים? וכנ"ל לגבי הקרסים לאיזה דגים צריך לשים קרס מספר 2,4,5 וכו הלאה.........
אני חסיד התאוריה שאומרת שהפתיון צריך להיות המזון הטבעי של הדג,בצורה הטבעית וטרי ככל האפשר, כמו שיש לדג במים. לא משתמש בשניצלים עם או בלי פירורי לחם, לא בכבד ולא בטחול, רק מה שבא מהים, גברי,קלמרי,תולעים וכדומה. את כמות הפיתון אני מתאים לגודל הקרס, בדך כלל יש קשר ישיר בין גוויל הקרס והפתרון לאפשרות לדג גדול. פיתון כמו גברי קו קלמרי או חלקי דג אני תופר על הקרס, תוקע מצד אחד ומעביר שוב על הפיתון מצד שני כמו תפירה, תולעים משחילים על הקרס, רצוי קרס עם זיזים למניעת החלקה.