פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דג ראשון שלי בחכה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דג ראשון שלי בחכה (נקרא 3354 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 19/7/2012 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00-15:0 | דג - חתיכות/פילה - שוחרר | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | 300-400 גרם |
הדו"ח:היום הייתה היציאה השלישית שלי עם חכה אני עדיין  , אני ואישתי מכינים את הבנות ולנסוע לחמותי לערב שבת , יורד למחסן לוקח מה שצריך ומעמיס לאוטו, מוריד את אישתי והבנות ואומר ביי ניתראה מאוחר יותר . מגיע לחוף ואני  אין מקום טוב לעמוד , גלים מעל שתיי מטר מחפש באיזור מיקום טוב פותח חכה שם פיתיון חתיכת בשר של דג שתפסתי לא מזמן בדייג בצלילה חופשית ,זורק מספר פעמים וכלום  , לאחר חצי שעה בערך זורק שוב ולאחר מספר שניות מרגיש משיכה ואומר לעצמי " עוד פעם שקיות? " מתחיל לגלגל חוט אלי עד שמגיע אליי בקרס נצרן ( חזיר ים ) במשקל בערך 300-400 גרם ואני  עד השמיים , דג ראשון שלי בחיים עם חכה איזה הרגשה נהדרת, מצלם ומשחרר חזרה לים שיוכל לגדול כמו כולם, השעה כבר 16:00 כמעט מתקפל והביתה לחמותי ומספר באושר לכולם יששששששששששששש תפסתי דג תפסתי דג ,מקלחת טובה ושנ"צ טובה. היה טוב היה כייף ומחכה כבר לפעם הבאה ב"ה . כשאין ראות ואין ים טוב לצלילה אז לוקח חכה ויאללה לים שיהיה שבת שלום לכולם  .
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד אופק
לא טריביאלי לשחרר דגים וזה מעיד על בגרות והבנה שהדייג יכול ליהיות סוג נוסף של ספורט ומקור להנאה!
בהצלחה וממתינים לדוחות הבאים
|
|
עריכה אחרונה: יולי 21, 2012, 01:17:10 AM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
|
איזה כיף לשמוע ולראות בן אדם שתפס דג ראשון שלו בחכה, ואם אתה דג בצלילה אז פעם ראשונה שיוצא לך להנות מתפיסה של דג ועוד לשחרר אותו, שאפו בן אדם! בהצלחה בהמשך. עמרי.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אין כמו תפיסת הדג הראשון , תענוג בלתי נשכח  בעצם יש עוד חוויית נפלאות שהפעם הראשונה תיזכר לתמיד ........................ דייג מסירה  עושה רושם ואני לא מופתע כלל, שנדבקת ב"מחלה" ואפשר להגדיר אותך כמכור באופן רשמי  תודה שחלקת איתנו את החוויה ושיתפת אותנו בצורה כ"כ יפה ומהנה. כבוד על השיחרור אחלה סיפתח , משוכנע שעוד נשמע ממך 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אורי אחי כל הכבוד על התפיסה הראשונה בחכה  והדוח ראשון  כמו שעדי אמר : אפשר להגדיר אותך כמכור באופן רשמי אני מאמין שיהיה עוד הרבה דוחות שלך כאן  בהצלחה בהמשך ממני מוטי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
זה כמו שהפסיק להיות בתול/ה  מתאר לעצמי כמה אתה מבסוט מזה ..סחתין  תוכל לתת מתאר למקום שזרקת..קרקעית ועומק ..בשבילך קל כי צוללן !! מרחק זריקה !! יפה על הראשון ולא האחרון  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תוכל לתת מתאר למקום שזרקת..קרקעית ועומק ..בשבילך קל כי צוללן !! מרחק זריקה !! מיקום הדייג היה בעכו ( לא בנמל )מהחוף ולא משובר גלים,קרקעית סלעים וחול , מרחק זריקה בערך 7-10 מטר ממש לא רחוק כי ישנם סלעים חדים מאוד גל אחד חזק שהיה נוגע בי אני הייתי מוצא את עצמי בין הסלעים( גלים היו לפחות 2 מטר) , והעומק  לפחות 2 מטר , מי שמכיר את האיזור שם יש רצועת חוף ארוכה מאוד של סלעים מהמשטרה ועד האי .
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תוכל לתת מתאר למקום שזרקת..קרקעית ועומק ..בשבילך קל כי צוללן !! מרחק זריקה !! מיקום הדייג היה בעכו ( לא בנמל )מהחוף ולא משובר גלים,קרקעית סלעים וחול , מרחק זריקה בערך 7-10 מטר ממש לא רחוק כי ישנם סלעים חדים מאוד גל אחד חזק שהיה נוגע בי אני הייתי מוצא את עצמי בין הסלעים( גלים היו לפחות 2 מטר) , והעומק  לפחות 2 מטר , מי שמכיר את האיזור שם יש רצועת חוף ארוכה מאוד של סלעים מהמשטרה ועד האי . תודה  בקיצור לאורך הטיילת 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צודק  . אני צללתי שם קבוע שנה + עד שהכרתי את המקום של הלוקוסים ( בצלילה )
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
כל הכבוד, דג יפה מאוד! רואים שנהנת!! בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
כבוד על השיחרור  מברוק על הראשון בתור מישהו שעבר לחכה אחרי שנים של צלילה אני מבטיח לך שהבזז הראשון מדג דגול יותר מרגש מכל פתיחת גלגלת שחוויתי בהצלחה בהמשך
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
בתור מישהו שעבר לחכה אחרי שנים של צלילה . האמת לא עברתי ולא אעבור מצלילה לדייג , צלילה בישבילי זה במקום הראשון , וכמו שציינתי " שאין ים טוב לצלילה לוקחים חכה ולים......., זו הרגשה שונה מאוד צלילה בדייג ודייג מחכה,שניי גברים שונים לגמריי אבל....... מהנים 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
בתור מישהו שעבר לחכה אחרי שנים של צלילה . האמת לא עברתי ולא אעבור מצלילה לדייג , צלילה בישבילי זה במקום הראשון , וכמו שציינתי " שאין ים טוב לצלילה לוקחים חכה ולים......., זו הרגשה שונה מאוד צלילה בדייג ודייג מחכה,שניי גברים שונים לגמריי אבל....... מהנים  צודק ועדיין אני! מוצא שהאקשן שמספקות החכות הוא פשוט אדיר ואין שני לו אבל זו רק דעתי הפרטית הצלילה היא יותר מקום של שקט מעיין שלווה מפוקסת כזאת של הטמעות בסביבה וצייד על קצות האצבעות. עדיין צולל בעיקר ברדוד לבורים ומה שיש בעונה (ככה זה כשלא שומרים על כושר ) למרות שעיקר העיסוק שלי עם הים הוא דרך חכות. אם אתה מגיע לאזור יש לך הזמנה פתוחה ליום דייג בפארק נקודות עלי 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|