|
ליריב יש יותר הודעות !! אז יש לו יותר .. ?  גם לצפונים יש "מקום שהוא לא שווה לכל נפש" אז מה !! אפשר ל'הרים' מקצה של "מקום שהוא לא שווה לכל נפש" רק להערים קשיים על בעל הדו"ח כמו חובת הסרטה  אני לטובת הדו"ח שיועלה. צפוני, דרומי ,חצי יד ,או יד וחצי ! מקום עם תוצאות שווה השקעה של הסרטה 'לא ככה' (סטייל קצר\ניוטון)"לא ככה?" 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כתבתי יחידי סגולה לא יחיד גשר חברת חשמל ומקומות סגורים אחרים פסולים מלהשתתף בתחרות מקומות מותרים הם רק חופים שהגישה אליהם חופשית לכל אדם אשר יחפץ
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
2 ידיים על החכה 2 ידיים על ה -  אני צופה פה קייץ חם מהגיזרה שלך , שלא לדבר על החורף  תענוג לקבל ממך שוב דיווח על תפיסות , כל הכבוד. ותודה גם על זה  בתמונה תראו דגים שהם כבר נקיים ויש סיבה בימים חמים כאלה אני ממליץ לנקות את הדגים מיד אחרי שהם מתים 1 הקשקשים יורדים בקלות 2 הדג מסריח מהבטן ולא מהראש ולכן רצוי לנקות אותו כמה שיותר מהר הדג מתחיל את תהליך הרקבון שלו מיד אחרי שהוא מת ובשר דג הוא בשר עדין שמתקלקל די מהר לכן רצוי לנקות אותו כמה שיותר מהר!!! לגבי "התחרות" , קחו את הכל בכיף .
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
אחלה תפיסות ואחלה דו"ח לגבי התוצאה ... 1-0 או 1-1 זה לא ממש משנה נשמע שזה הצפון נגד שאר המדינה הדוח הוא בכלל מהדרום  אז... חברי למרכז... חדרה- נתניה- הרצליה- חולון- ראשון... אולי עוד כמה  ... בואו נשנה את לוח התוצאות... התוצאה היא 1-0-1 ... Go team Merkaz! בהצלחה לכולם
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אחלה תפיסות ואחלה דו"ח לגבי התוצאה ... 1-0 או 1-1 זה לא ממש משנה נשמע שזה הצפון נגד שאר המדינה הדוח הוא בכלל מהדרום  אז... חברי למרכז... חדרה- נתניה- הרצליה- חולון- ראשון... אולי עוד כמה  ... בואו נשנה את לוח התוצאות... התוצאה היא 1-0-1 ... Go team Merkaz! בהצלחה לכולם יש תשובה דווקא מהאזור שלך רק שהוא יתעורר יעל את הדוח 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
אחלה תפיסות ואחלה דו"ח לגבי התוצאה ... 1-0 או 1-1 זה לא ממש משנה נשמע שזה הצפון נגד שאר המדינה הדוח הוא בכלל מהדרום  אז... חברי למרכז... חדרה- נתניה- הרצליה- חולון- ראשון... אולי עוד כמה  ... בואו נשנה את לוח התוצאות... התוצאה היא 1-0-1 ... Go team Merkaz! בהצלחה לכולם יש תשובה דווקא מהאזור שלך רק שהוא יתעורר יעל את הדוח  יש גם בצפון אחד שתפס תפיסה שתעלה בספק את הקביעה שלכם לתוצאת ה-1-1 שקבעתם..... הוא ישן גם כבר שבוע....  נחכה שיקום ויעלה דוח.  מה שכן זה שהמרכז והדרום מנצחים אותנו בשעות שינה !  בנצי ושוקי. יופי של תפיסה ללא קשר לתחרות , תענוג של דוח ורצון לשיתוף !  אני מצדיע ! 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
יופי של דוח חברים הדרום לא שותקים. יופי של דגים 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
בנצי אלוףףףףףףףףף. החזרת את הכבוד לצוות מרכז/דרום. טוב שחזרת לעניינים,עכשיו הצפונים יחשבו פעמיים לפני שיזמינו גומלין נוסף.  עכשיו מחכים שתפנק אותנו בתמונה. אז הדרום והמרכז ביחד מול הצפון !!  בנצי כמה טוב לראות שחזרת לפעילות נורמלית ..בטו היה חסר לך מאד לשבת ולדוג בכיף  יופי של תפיסות ותודה על הטיפ  לנקות את הדגים מיידית נשמע שיש לנו תיקו  יללה צפון תחזירו כבר !! 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
בנצי אלוףףףףףףףףף. החזרת את הכבוד לצוות מרכז/דרום. טוב שחזרת לעניינים,עכשיו הצפונים יחשבו פעמיים לפני שיזמינו גומלין נוסף.  עכשיו מחכים שתפנק אותנו בתמונה. נשמע שיש לנו תיקו  יללה צפון תחזירו כבר !!  אתה לא יודע לקרוא.... 
|
|
|
|
|
תותח בנצי אחלה דגים כל הכבוד
בנצי איזה חוף הייתה כי אני הייתי משעה 9 בערב עד 1
לא היה כלום חוץ מסלעים גם אני הלכתי על גומבר עם פילה בורי
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תעשה מה שבנצי עושה: קח מגנט דגים - הוא לקח את שוקי - את מי אתה תיקח?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תעשה מה שבנצי עושה: קח מגנט דגים - הוא לקח את שוקי - את מי אתה תיקח? שלום לכולם שמח לראות אותי מוזכר בדיונים למרות שלא יצאתי לדוג בנצי{אלון} שמח שחזרתה לפעילות אני בכל אופן מנצל את הקיץ לאגירת כוחות ולמלוי מצברים לקראת החורף{כך אני נוהג בכל עונה} את הזמן אני מנצל למשפחה לטיולים ולא ליצאות דייג ורק כשמתחילה "העונה" בערך מחודש דצמבר הלב והנשמה נשאבים ומכורים לדייג ואני לא רואה שום דבר מעבר לזה {לפעמים גם לילות בלי שינה} 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תעשה מה שבנצי עושה: קח מגנט דגים - הוא לקח את שוקי - את מי אתה תיקח? שלום לכולם שמח לראות אותי מוזכר בדיונים למרות שלא יצאתי לדוג בנצי{אלון} שמח שחזרתה לפעילות אני בכל אופן מנצל את הקיץ לאגירת כוחות ולמלוי מצברים לקראת החורף{כך אני נוהג בכל עונה} את הזמן אני מנצל למשפחה לטיולים ולא ליצאות דייג ורק כשמתחילה "העונה" בערך מחודש דצמבר הלב והנשמה נשאבים ומכורים לדייג ואני לא רואה שום דבר מעבר לזה {לפעמים גם לילות בלי שינה}  שוקי דייג אמיתי הוא דייג של הרבה סגנונות וכך הוא יכול להתאים את עצמו לדייג בכל ימות השנה אל תתמקד רק באנטיאסים ופלמידות יש עוד הרבה סוגי דגים בים ואם תרצה תקבע איתי בגשר ואני ילמד אותך עוד דבר או 2 על דגים 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תעשה מה שבנצי עושה: קח מגנט דגים - הוא לקח את שוקי - את מי אתה תיקח? שלום לכולם שמח לראות אותי מוזכר בדיונים למרות שלא יצאתי לדוג בנצי{אלון} שמח שחזרתה לפעילות אני בכל אופן מנצל את הקיץ לאגירת כוחות ולמלוי מצברים לקראת החורף{כך אני נוהג בכל עונה} את הזמן אני מנצל למשפחה לטיולים ולא ליצאות דייג ורק כשמתחילה "העונה" בערך מחודש דצמבר הלב והנשמה נשאבים ומכורים לדייג ואני לא רואה שום דבר מעבר לזה {לפעמים גם לילות בלי שינה}  שוקי דייג אמיתי הוא דייג של הרבה סגנונות וכך הוא יכול להתאים את עצמו לדייג בכל ימות השנה אל תתמקד רק באנטיאסים ופלמידות יש עוד הרבה סוגי דגים בים ואם תרצה תקבע איתי בגשר ואני ילמד אותך עוד דבר או 2 על דגים  כמו שאמרתי בקיץ אני אוגר כוחות ומפיק לקחים לקראת העונה בחורף את הזמן בעיקר אני מקדיש למשפחה לטיולים וכאלה {ולקניית ציוד} מי כמוך יודע שדייג כמוני אוהב להתמחות ולהתמקצע רק בסגנונות שהזכרתה את הדגים בקיץ אני משאיר בשבילך 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|