Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
חלום כחול
« ב- : יולי 18, 2012, 17:12:35 PM » |
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 13/7/2012 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
6-15 | דמוי דג גדול - +חצאיות | טונה אלבקור (טונה לבנה) | 12 | +- |
הדו"ח:שלום כולם,מזמן לא העלתי פה דוח מקווה לשוב לכתוב פה בתדירות גבוהה יותר. אז יצאנו בסביבות 6 לכיוון שדות האלבקור לא עברו 15 דק' וכבר כיפוף ראשון ואחריו עוד אחד מעלים בזריזות את הדגים ושוב וגוררים אחרי חצי שעה שוב נשמע כל זמזום,הפעם אלבקור קצת יותר קטן מסדרים את החכות ויוצאים שוב וכאן מתחילים מרדפים קיפולים משולשים רתיחות עצומות ובעיקר אקשן חזרנו למרינה עייפים ומרוצים עד הפעם הבאה. מצורפות תמונות:
|
|
עריכה אחרונה: יולי 18, 2012, 17:21:20 PM על ידי Dor.M
|
|
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אחלה אלבוקרים כל הכבוד דור
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קצר וקולע, אין ספק שנהנית... בגילך הצעיר- יכלתי רק לחלום על כאלה דגים....  ספר קצת יותר דור, עם מי יצאת, כמה דגים התכבדת להוציא... תן קצת חוויות... 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוכים השבים דור  שמעתי הרבה על החגיגות במרכז ובדרום עם האלבקורים אכן חוויה וחבל שהעונה כה קצרה וכמו שרשם רפי ..עוד קצת מידע ולספר בפירוט על החויה לא יזיקו בכלל  כמה חכות נפרסו !! כולם עם חצאיות או היו כאלה עם דמויים איזה מרחק מהסירה הכי עבד סחתין איש  בהצלחה בבאות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
נשמע שהיתה לכם יציאת דייג מהנה במיוחד והתמונות פשוט מדהימות  שלום כולם,מזמן לא העלתי פה דוח מקווה לשוב לכתוב פה בתדירות גבוהה יותר גם אני מקווה  ,- ואשמח שיהיו לך עוד הרבה כאלו 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
חוגגים על הטונות 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
איזה חוויה. דוח קצר וקולע ויציאה מלאה בחוויות. 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
דור , יופי של יציאה ודו"ח  נשמח לשמוע קצת יותר פרטים ורשמים פרטיים שלך לגבי סוג הדייג הזה  מהירות גרירה.. סוגי דמויים שירדו למים.. כמות החכות שירדו למים.. מרחק בערך מהחוף , סדר גודל.. ומקווה גם אני לשמוע ממך קצת יותר 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה מפלצות אחלה דוח כל הכבוד !! 
|
|
|
|
Dor.M
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב אני קצת ירחיב מהירות בין 6-6.5 קשר הדמויים היו מאוד מגוונים: ראפלה,בורמנדי' ,ווילימסון,ועוד שאני לא זוכר גררנו ביחד 12 חכות יצא לי להוציא בערך 6 המרחק היה של כ20 מייל מהחוף מרחק הגריריה מהסירה בין 30 מטר ל70
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
טוב אני קצת ירחיב מהירות בין 6-6.5 קשר הדמויים היו מאוד מגוונים: ראפלה,בורמנדי' ,ווילימסון,ועוד שאני לא זוכר גררנו ביחד 12 חכות יצא לי להוציא בערך 6 המרחק היה של כ20 מייל מהחוף מרחק הגריריה מהסירה בין 30 מטר ל70
תודה דור 12 חכות זה מחייב הרבה ידע איך לגרור וביחד ..איזה סירה מדובר ועוד דבר שלא כל כך מסתדר לי ..המרחק 70 מטר עדיין נסבל אבל 30 מטר !!  אתה בטוח מהמרחק הזה 30 מטר? !!
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום