קובי לוי
|
אין כמו בים חבר פורום   
מנותקגיל:
51
אני כאן תמיד בשבילכם 052-6570506
|
|
יופי של מאמר \הישכלתי 
|
-------------------------------
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
חייב לומר אחלה של מאמר, ולהוסיף שהמקום שחפף הכי שכיח בו זה בבניאס (בריכת הקצינים הסוריים) יש שם בכמויות ובגדלים מטורפים הייתי שם לא מזמן רק חבל שאסור לדוג שם.
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חייב לומר אחלה של מאמר, ולהוסיף שהמקום שחפף הכי שכיח בו זה בבניאס (בריכת הקצינים הסוריים) יש שם בכמויות ובגדלים מטורפים הייתי שם לא מזמן רק חבל שאסור לדוג שם.
זה שכובש את יצרו הוא הגיבור האמיתי  אם אתה מעוניין בדיג מהנה של חפפים ולא בתחומי שמורה, אתה מוזמן לנסות את גשר הדודות. למרות שהעונה בעיצומה, יש שם חתיכות גדולות הרבה יותר מהבניאס 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
omer2308
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
27
|
|
אחלה מאמר
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אהבתי את התיאורים, מאמר מקצועי...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אי אפשר להסביר את זה יותר טוב... תודה.
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אי אפשר להסביר את זה יותר טוב... תודה.
תודה לך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
זה שכובש את יצרו הוא הגיבור האמיתי  אם אתה מעוניין בדיג מהנה של חפפים ולא בתחומי שמורה, אתה מוזמן לנסות את גשר הדודות. למרות שהעונה בעיצומה, יש שם חתיכות גדולות הרבה יותר מהבניאס  חייב לציין שמעניין אותי כשאני יהיה באזור לנסות לתפוס.. פיתיון ? ריג ?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה שכובש את יצרו הוא הגיבור האמיתי  אם אתה מעוניין בדיג מהנה של חפפים ולא בתחומי שמורה, אתה מוזמן לנסות את גשר הדודות. למרות שהעונה בעיצומה, יש שם חתיכות גדולות הרבה יותר מהבניאס  חייב לציין שמעניין אותי כשאני יהיה באזור לנסות לתפוס.. פיתיון ? ריג ? משקולת קטנה בקצה ומעליה בגובה של 30 ס"מ, ריג באורך 20 ס"מ עם קרס גודל 5 או 6 ובצק מפיתה. לתשומת ליבך, המצב כרגע בגשר הדודות הוא שאתה יכול לחצות את הירדן בלי הגשר... פשוט אין מים... חכה לגשמים 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודההה, אם לא שם בגשר אריק יש משהו ? עוד מעט יש לי נסיעה לצפון אז אני כבר ישאל הכל אבל יש זמן...
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודההה, אם לא שם בגשר אריק יש משהו ? עוד מעט יש לי נסיעה לצפון אז אני כבר ישאל הכל אבל יש זמן...
בגשר אריק יש מעט יותר מים אבל אין שם אבנים וסלעים שהחפפים כול כך אוהבים אז באופן טבעי נתפסים שם פחות. בכול מקרה, הזמן של החפפים זה החורף. לא הקיץ... מציע שתתמקד בכנרת. יש התגברות בפעילות של העדדים (אבל קצת ירידה של ביניות) ופה ושם נתפסים גם קרפיונים...
|
|
|
|
|
יפה מאוד אהבתי. עכשיו יש סיכוי שאבדיל ביניהם.תודה על הסבר מפורט.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מענין מאוד עולם חדש
יפה מאוד אהבתי. עכשיו יש סיכוי שאבדיל ביניהם.תודה על הסבר מפורט.
טוב לראות שלא נס ליחו של הדיון ושל המאמר הנהדר פרי ידו של גיאצוק...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|