תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
16/7/2012 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בצק מתוסף - תערובת בצק | סרדין כנרת (לבנון הכנרת) | 1 | אולי 10 גרם |
| בצק מתוסף - תערבת בצק | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 6 | לא נשקלו |
| ניקל קטן - | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 6 | לא נשקלו |
הדו"ח:צהריים טובים לכולם

אני ביום רביעי בלילה לא מצליח להרדם וכבר מאוחר ( 3 -4 לפנות בוקר) ומתחיל לדבר עם איתמר בפייסבוק,
הוא מספר לי שהוא ואנדריי נפגשים בזריחה בירדן ואני שואל אם אני יכול להצטרף ואומר שכן

ישר מרים טלפון לאנדריי שואל גם אותו מה נשמע ואם אפשר להצטרף וכולם מסכימים

הבעיה שאנדריי כבר עבר את עפולה אז ארזתי מהר ועליתי על אוטובוס לטבריה ואנדריי פגש אותי שם ולקח אותי באוטו לנקודה שלנו, תודה רבה
מגיעים לנקודה פורקים ציוד אומרים שלום מה נשמע, והכורדי מספר שקיבל פיצוץ על המקל מבינית גדולה על דמוי גדול יחסית למים מתוקים. איתמר מתחיל לקחת אותי למסעות כומתה של 10 קמ שבסוף מתברר שאין מעבר או שכבר יש שם אנשים

מחליטים לחזור לנקודה שלנו ולז'רז'ר אחר הביניות הגדולות (משתמשים בדמויים גדולים) מחליפים נקודות ופתאום באחת הנקודות איתמר שוב מקבל פיצוץ והיא לוקחת את הדמוי עמוק למטה.. נהיה חם אז חזרנו לנקודה שלנו עם קצת צל ישבנו לנוח ואנדריי בינתיים זרק פתיונות 2 חכות עם קפיצים ובויליס ושם על הרוד פוד הסקסי שלו

יושבים ומחכים ובינתיים מתחילים לעבור להם קיאקים

כל שנייה אנדריי היה צריך להוציא את הריג מהמים ולזרוק שוב אחרי שהקיאק עובר.. אני פשוט חיכיתי שכולם יעברו ואז זרקתי.. לא היה לי כוח להתעסק איתם

הביניות הקטנות של ה20 סמ מתחילות לעצבן את אנדריי והוא מתחיל לשלוף אותם בקצב על הקפיץ בינית אחר בינית שחוזרות למים.. אחר"כ איתמר מרים שיחה לגיאצ'וק

מדברים מתייעצים ואיתמר מחליט לשמור כמה ביניות לתפור בלילה, תופסים עוד 2-3 ביניות ארוכות ראש שמים בבקבוק עם מים (אף אחד לא הביא סל לדגים

) ומחכים.. על הדרך הוצאנו סרדין קטן בול לתפירה לדעתי ושמרנו גם אותו.. בשקיעה אני ואיתמר עשינו עוד סיבוב לחפש מקומות אבל ללא הצלחה .. חוזרים לנקודה שלנו אני שם לב שהקיאקים מפסיקים לעבור כי נכנסה שבת (שישי בערב) ומחליט גם להכניס קפיץ עם תערובת למים.. אני אנדריי ואיתמר כולם עם קפיצים במים ובינתיים אני מתחיל להכין את המנגל ולהכין את הבשר .. פה ושם הם מוציאים עוד כמה ביניות קטנות ששומרים לתפירה וחלק משחררים.. סיימתי להכין את המנגל ושמנו את כל הבשר על השולחן הוצאו בירות אקסלים ואז באו הדבורים, התקפה של 20 דבורים אם לא יותר עולים על כולם ועל כל הבשר

כולם מתחילים להריץ דאחקות אחד על השני ונקרעים מצחוק

הכורדי תפס את המכסה של הצידנית והתחיל להרביץ להם (הצליח להרוג אחת

) בסוף איכשהוא כל אחד התרחק עם צלחת הצלחנו לאכול זרקנו את הכל לשקיות זבל (מילאנו 3 שקיות זבל ביומיים האלה אגב - חשוב לשמור על הסביבה !

) יורד הלילה מוציאים ת'בירות

ומתחילים לפדר ואיתמר בינתיים תופר על החכה שלי בינית של 15-20 סמ .. אני ואנדריי חושבים שהיא גדולה מידי אבל הוא בשלו.. זורקים כולם ומחכים.. בינתיים חבר של איתמר הגיע עם טרקטורון - דור אחלה גבר

עשיתי איתו סיבוב לחפש מקומות באזור אבל כל הנקודות מלאות באנשים, ממש חבורות של 50 איש בכל נקודה

ירד הלילה פה ושם ביניות אבל לא משהו מיוחד.. איתמר ואנדריי פורשים לישון ואני ודור נשארים על המשמר עד הזריחה.. באמצע הלילה בינית דפקה ריצה של קרפיון 8 ק"ג ובסוף יצאה בינית של 300 - 400 גרם חחחח העיקר העירה את כולם

.. בזריחה שוב מנסים לזרוק פה ושם אבל ללא הצלחה פה ושם בינית של 100 גרם שחוזרים למים כמובן .. עולה הבוקר וליאור איליה ואבא של ליאור מגיעים, אומרים שלום ואז גם עומרי העיראקי ואביב מגיעים , ממש מפגש של כולם

כולם מז'רז'רים ואני בינתיים עוזר לאנדריי לקפל את הציוד (לא קצת ציוד

) אחרי שקיפלנו אני אנדריי ואיתמר נחים קצת בצל מסתכלים על אביב רז ליאור ואבא של ליאור דגים, פתאום ליאור מקבל ריצה משוגעת על ציקדה לבנה בזזזזזזזזזזז.. הבינית לוקחת חוט, אני חושב שהוא נלחם איתה איזה שעה ורבע ובסוף היא ברחה

אביב ועומרי מתחילים להוציא ביניות נחמדות על ספינרים שחוזרות למים כמובן ופה ושם דאחקות וצחוקים בין הכורדי לעיראקי

איתמר ואנדריי מחליטים לנסוע אומרים להם שלום והם נוסעים.. אני מחליט לנסות גם כמה זריקות עם ציקדה לבנה - מקבל נעילה יפה שלפני שהפסקתי להגיב השתחררה

זורק שוב והציקדה הלבנה נתקעת בסלע מושך לפה מושך לשם לא יוצאת מחליט לקרוע.. ואז הגיע הקטע הכי מצחיק ביומיים האלו: ליאור מגלגל מגלגל מגלגל מגלגל פתאום אומר : " WTF ? איפה הציקדה שלי ?"
מסתכל ונשאר לו רק חוט בלי סיכה ובלי ציקדה חחחחחחחחח

לאף אחד אין מושג איך זה קרה ואיך הוא הצליח לעשות את זה

מחליטים כולם להתקפל ונוסעים הביתה בלי דגים.
עומרי ואביב נשארו .. אני איליה ליאור ואבא של ליאור נסענו בחזרה לעפולה

לסיכום היה יומיים של כיף ודאחקות חבל שלא היו הרבה דגים.. נהנתי ומקווה שוב לדוג עם אותם חברה

ואם אתם שואלים את עצמכם למה הדו"ח עלה רק היום אז כי אנדריי ואיתמר עצלנים
וגם התמונות היו בפלאפון של איתמר כי גנבו לי את האייפון

אבל התחדשתי אתמול בגלקסי 3

בקיצור היו יומיים של כיף וכולם נהנו אני מקווה והכל היה מעולה, עד הפעם הבאה , מישה