תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
16/7/2012 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
7 | דמוי דג בינוני - רפאלה | טונית אטלנטית (פלמידה שחורה) | 1 | 12 |
9 | דג - חתיכות/פילה - בננה טרי | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | 8 |
10 | דג - חתיכות/פילה - בננה | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 5 | 7 |
הדו"ח:
זה מתחיל לפני שבועיים בדרך חזרה מלילה של דייג
חיים מוריד בבוקר דמוי לגרגור תוך זמן קצר יציאות חוט מהרולר חיים שהיה יושן לו על הכסא קפץ למקל וחצי יושן מתחיל להביא את בדג מלחמה של 10 דקות והדג מגיע לסירה ומשתחרר

משאירים את הדמוי במיים וממשיכם לגרור כשמגיעים לפני הנמל חיים מתחיל לגלגל את החוט ומבסות מעצמו ואומר תראה נימר דמוי שקניתי במפגש של הפורום ב 5 שקל עובד
וכשמגיע הדמוי לסירה רןאים למה ברח הדג לדמוי של ה5 שקל נתלשה המשולשת עם רבע דמוי

ומכאן הבן אדם קונה כמה דמויים של רפאלה ומחליט שהוא חייב לתפוס דג בטרולינג
ויוצאים יום שבת בשעה 6 לים וחיים מתחיל לעשות טרולינג ואומר לי אני חייב טונה הבטחתי להדסה ולא מפסיק לדבר על הדמוי היפה שבמיים שתפס ניילון הפעם הקודמת והגיע הזמן לתפוס דג
ואחרי שעה של גרירה כיפוף מטורף של המקל וחיים תוך שניה עם המקל ביד 80 מטר הדג רץ לא עוצר
חיים סוגר טיפה קלץ ואני רודף אחרי הדג עם הסירה ומתחילים לאסוף חוט עד שמופיעה צללית יפה הדג הראשון של חיים בגודל הזה הבן אדם מאושר

מגיעים לנקודה הראשונה ומתחילים דריפת ואין היענות מצד הדגים מנסים כמה הורדות וקשה לעבוד דריפט חזק
מפריע לדייג
מחליטים להוריד עוגן על תקלה קטנה 6 מקלות במיים עם דג י בננה חתוכים לחצי זה מה שיש אין שרימס ואין קלמארי ומייד יש נעילה המקל של אנטון מקופף מוציא מהסטנד ומתחיל למשוך קלץ סגור תוך שתי דקות לוקוס של 8 ק"ג בסירה חצי שעה אחר כך אין תנועה ומחליטים לשנות מיקום ובדקה הזאת נעילה אצלי פרידה של 3 ק"ג
ונשארים במקום ומוציאים עוד 4 פרידות של קילו מרימים עוגן ולנמל מחר יש עבודה