andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
משקולות 125/150/175 לזרוק 175 גר אני מפרק את החכה לחלקים  מפרק את החכה אני רק שם ליד החכה שלי 170 גרם היא מגדל רגלים ובורחת ל 170-200 מטר 
|
-------------------------------
|
|
|
max1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראיתי את הסרטונים ושתי הערות, כל המקלות מחלקים, לא ראיתי טלסקופי. כל הרולרים שוכבים ולא כאלה שמכונים מטחנות קפה. זה נראה שמתכננים מירוץ מכוניות משפחתיות לפי מודל של פורמולה אחד עם שום מאכר ומצפים לאותם הזמנים, סליחה, מרחקים
|
|
|
|
|
|
לדעתי חובה להשתמש באימפט שילד בזריקות עם טכניקה כזו,אם לא פשוט הפיתיון יקרע מהקרס
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
אייל אתה רוצה  אתה יודע כמה הוא מדבר זה וואחד תרגום
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אייל אתה רוצה  אתה יודע כמה הוא מדבר זה וואחד תרגום אם אני עוצם את העיניים ומקשיב זה ממש נשמע כמו מתכון של קורדון בלו... חוץ מהוווווווש כשהו זורק.
|
|
|
|
|
זה לא אופרה אתה לא צריך לעצום את העיינים
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
רגע לגבי משקולות אני משתמש במשקולות שלי של הקרפיונים לא ברגילות האפורות האלה של הדייג חוף אתם צריכים להתחשב!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רגע לגבי משקולות אני משתמש במשקולות שלי של הקרפיונים לא ברגילות האפורות האלה של הדייג חוף אתם צריכים להתחשב!
נתחשב  תביא לכולם
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נתחשב  תביא לכולם חחחחח מה אני חנות דייג....אני מכון לתרום לתחרות אבל הכל חוזר אלי
|
|
|
|
יריב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
טוב להיות בצד היבש
|
|
נתחשב  תביא לכולם חחחחח מה אני חנות דייג....אני מכון לתרום לתחרות אבל הכל חוזר אלי חוזר בתח חוזר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נתחשב  תביא לכולם חחחחח מה אני חנות דייג....אני מכון לתרום לתחרות אבל הכל חוזר אלי ואתה אומר שהתימנים קמצנים 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
נתחשב  תביא לכולם חחחחח מה אני חנות דייג....אני מכון לתרום לתחרות אבל הכל חוזר אלי ואתה אומר שהתימנים קמצנים  יא תימני המשקולות האלה עולות כמו הסט ג'רג'ור מפלסטיק שלך יא שרוט מי כמוך יודע איך אני משקיע בציוד 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
טוב נו שיהיה משקולות שלי בסדר:-\
Sent from my GT-I9000 using Xparent Blue Tapatalk 2
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |